Калфин отиде на работа с електромобил

В първия ден без служебни автомобили вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Ивайло Калфин отиде на работа с електромобил.

Обратно в новината

Коментари - Калфин отиде на работа с електромобил | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква винетка бе! На това джамче само винетка липсва. А водача от къде ще гледа? На това му викат : Китайска котка в сак с италиански надпис!

Ако държавата субсидира покупката на електромобили (както е в сащ) цената ще е още по-добра! И нека всички дупетати да се движат само с такива а за извънградско с влак!

и колата се казва "ю ги йо" а не "йо го мо330"

хахахах каква винетка бре тя върви със 40 км нали ще бъдеш пречукан преди да си излязъл от софия .... бибитка има и тая кола? кололото ми дига 80 и ми гори хляб и половина на 100 а тая въгонетка зимата даже лампите вътре няма да светнат

Освен, че кара без регистрационни номер е спрял на място за инвалиди ... Лошо Калфин, лошо!

От кога можеш да се движеш по пътищата на България без регистрационна табела, че нещо това отпред не е номер.

Колата е китайска. А защо, не бълългарска? И господин Калфин купил ли я? Или му е подарък с рекламна цел? И ако един министър може да си го позволи, Защо болшенството от хората не могат? Да, хейтър съм, да. Но нямаше ли да е по-добре в Бруксел българските евро депутати, да ходят с български електромобил. Който при това е достъпен за българското население ?

Браво на другаря Калфин! По почина на другаря Луканов, и той с червена шкодичка пърпореше ...

БРЦК

Тези коли имат много проблеми и нямат бъдеще - бавно се зареждат , малко пробег имат, през зимата не може да се ползват. Бъдещето е на водородните автомобили!!! Като Тойота Мурай (бъдеще на японски). Пусната серийно от тази година. Мерцедес пускат серийно от 2017. Хонда вече продават свой модел който дори може да захранва къщата ви с ток!

по-долу с купени книжки, чели недочели правилника си мислят, че електроволизалата имат регистрационни табели... Боже, събери си вересиите!

"Електроволизалата" според "11 галфона" не са моторни превозни средства по смисъла на Закона за движение по пътищата. Конят не е мотор, но електродвигателят май е мотор. Наричат го електромотор.

който ме отговори на въпроса - тролей и трамвай с регистрация виждал ли си бе?!

Една каруца,с два коня е по-практична,евтина и бърза.а и по-екологична

"Външният вид на автомобила е почти точно копие на Kia Picanto." - която пък се явява почти точно копие на Ситроен Ц1

А колко и струват акумулаторите и на колко години се сменят.И тогава ще се види колко струват наистина 100км.

AbuTalib

Няма винетка или не се изисква винетка? Какво мислите по въпроса?Ако няма, до кога ще няма да я има тази липса, осигуряваща постоянни приходи към продънения бюджет.

Колко са му платили за рекламата и КАТ защо не го глобят, че няма регистрационни номера?

или трамвай с регистрационен номер виждал ли си бе, галфон с купена книжка?! Марш да четеш правилника, тъпанар! Гроздето ти е кисело, ако имаше 18 бона щеше да си спестиш данъка за таратайката и тоновете изгорели газове.

усмихнат

Алоо, Тролея, да не са ти се откачили жиците, че ги дрънкаш тия простотии...? Я вземи разгледай картинките към ей тая статия примерно: http : / / topgear . bg / ?go=article&p=detail&tg_articleId=4786

това на снимката да ти прилича на тролей или трамвай???????

"Калфин припомня, че за електромобилите няма винетка" , с този ограничен пробег къде ще стигнеш. Това е градска кола за която и така няма нужда от винетка.

Да, сигурно и Тесла-та е "градска кола за която и така няма нужда от винетка". Дори и с тая въшка можеш съвсем спокойно да живееш на 20 км. от града и всяка вечер да си зареждаш.