Как евтината Dacia завладя Европа

Най-бързо растящата марка автомобили в ЕС никога не е била предвидена за продажби на Стария континент. Dacia, румънското подразделение на френския автомобилопроизводител Renault, продава евтини коли. Наистина евтини коли - в някои случаи 50% по-евтини от конкурентните модели.

Обратно в новината

Коментари - Как евтината Dacia завладя Европа | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, че нямам кола и нужда от такава! Абе, бълъци, да си купиш кола днес е нищо. Разкатават ти играта с поддръжката, горивото и данъците...... КУПИ СИ 3!

Ти си наистина СКОТ ама по душаа!

В ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НАДУВАТ ЦЕНИТЕ ЯКО, ИЛИ ПРЕМИНАВАТ ПРЕЗ МНОГО ДИЛЪРИ И ВСЕКИ НАДУВА ДО БЕЗОБРАЗИЕ. ЕДНА МЕТАЛНА БРОНЯ ЗА МЕРЦЕДЕС ПРЕДИ ГОДИНИ СТРУВАШЕ РЕАЛНО В ДНЕШНИ ПАРИ ПО МАЛКО ОТ ПЛАСТМАСОВАТА , КОЯТО ДОРИ СЕ ПРАВИ ОТ ОТПАДЪЦИ , ЗА ФАРОВЕТЕ ДА НЕ ГОВОРИМ , ТАМ Е ОЩЕ ПО ЗЛЕ.

Прав си, но вече има нещо, което се нарича "сигурност на пътя"! Представи си последствията върху пешеходец ударен с изцяло металната броня през краката и огромното стъклено парче забило се във врата на блъснатия! Асега помисли какви биха били последствията, ако този пешеходец е ударен от еластична броня, която поема голяма част от удара благодарение на еластичността си и липсващите парчета стъкло големи колкото сатър във врата на блъснатия. Не всичко в автомобилната индустрия се прави с цел минимизиране на производствените разходи.

имаш ти, съвременните автостъкла са на годините на дядо ти и кво като е пластмасова бронята.

А какви ще са последствията върху шофьора при удар в дърво?! Измислиците с пластмасови калници и т.н са пълни щуротии и едиствено свалят цената на явтомобила. Пешеходците нямат място на пътното платно.