Как би изглеждал Mercedes S-Class, ако бе създаден в Италия?

Mercedes S-Class е въплъщение на изчистения и леко консервативен германски стил, но как би изглеждал автомобила, ако той бе създаден от италиански дизайнер?

Обратно в новината

Коментари - Как би изглеждал Mercedes S-Class, ако бе създаден в Италия? | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За кола от 69-та година изглежда изненадващо добре. Някои елементи напомнят за "американките" от 80-те години. Да не забравяме, че понеже е единствен екземпляр, от "Пининфарина" са се съобразили и с изискванията на собственика, а не само със своите собствени виждания. А относно предходните коментари - това е немска кола с италиански дизайн! Какво по-добро от това?

никои не е като италянците...вива алфа ромео и всички италянски марки. да не говорим че от 1970-тте до 90-тте, бруно саццо - дирецтор оф десигн фор мерцедес бенз е които е отговорен за десигн-а на мерцедес, вкл. с-цласс, и тогава мерцедес изглеждаше повече от добре. познаите бруно саццо каква назионалност има :-) като всички успешни десигнер-и и енгинеерс на коли. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе, мухъл, Алфата ми като си дойде на 280 хил. На собствен ход от Холандия, пак е по-добра от твоя немски дрънгел на 100хил. "реални"... Тъпи коментари от швабопоклонници с капаци.

"предава Факти"!? Какво предавате, бе? Пратили сте репортер на място, ли? :))) Били сте в Холандия или в Италия и сте обследвали случая? Я си напишете източника да не ви засъдят рязко.:) В България е пълно с грамотни юристи, които скучаят. Колко му е да драснат един имейл до авторите на статията.:)

Как би изглеждал ли? Ами, как да изглежда - на трупчета след пет-шест години или 200 000 километра. И щеше да има само едно поколение, отдавна да е забравено, че го е имало.