Къде са най-евтини и най-скъпи такситата

Oтгoвoр нa тoзи въпрoc ни дaвa eднo прoучвaнe нa HSBС, кoитo зa ocнoвa взимaт прeдвижвaнeтo c тaкcи oт лeтищeтo нa cъoтвeтния грaд дo нeгoвия цeнтър.

Обратно в новината

Коментари - Къде са най-евтини и най-скъпи такситата | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най евтините таксита които съм срещал са в Сингапур. Това е единственото място където видях опашка за такси! Също така ми направи впечатление,че водачът след като разбра,че след негова грешка ни е отвел на грешно място изключи апарата и ни отведе до желаната дестинация за негова сметка!

Една камара приказки и накрая нищо не каза.

Това не е вярно! Няма такси в Мумбай, което да те закара от летището до центъра за тази сума. Най-евтината цена е около 700 рупии, което е малко над 10 долара! Малко по-малка е сумата за такси без климатик. А сравнението е безулно - зависи къде се намира летището. В Мумбай се намира в самия град, докато в Осло е доста далеч. София е малък град в сравнение с останалите ... според мен е по-правилно да се изнесат данни за цена на километър, а не голи цифри.

Статията е безумна, излесдването още повече. ПС - трябва да си луд да вземеш такси от летището до Женева ... за 5 мин си с влака (безплатно). За това време колата едвам ще е влезнала в Швейцария.