Илон Мъск не смята да отстъпва власт в Tesla

Милиардерът ще продължи да бъде CEO и шеф на борда на директорите.

Обратно в новината

Коментари - Илон Мъск не смята да отстъпва власт в Tesla | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сбирал пари от Саудитска Арабия и ДРУГИ ИЗТОЧНИЦИ на финансиране. Да не излязат скоро слухове, че Путин ще купува Тесла?

Според мен този човек прекалява с белия прах, защото в последно време се държи изключително неадекватно, на моменти изключително арогантно.

Путлерастската воняща сган направо се насира да храчи като чуе за Тесла и Мъск. И няма как да е друго, след като Спейс Х изхвърли Роскосмос от бизнеса с телекомуникационни сателити и тотално засенчи гордостта им, като направи руснаците смешни. Тази година нито един контракт за пияндетата и как като Протоните им дават 10% провали при двойно по-висока цена, двойно по-малка товароносимост от Фалкън 9 и отровно гориво. Затова вече и руснаците открито заговориха за пенсионирането на Протон, само че нямат ракета заместител щото нещо Ангара се бави. Скоро се очакват и пилотирани кораби, което ще ореже и последните приходи на Роскосмос, а сганта ще изгуби основен си аргумент за величаенето на Путлеристан. В Норвегия Теслите нямат проблем, обаче разни боклуци обясняват как в Москва Тесла била минавала едва 8 км. Мъск направи основното - задвижи колелото и всички почнаха да правят електромобили и то лавинообразно. Може да е решил вече да се насочи основно към Космоса, а може и арабелите да са му дали картбланш да прави нещата както реши без да бъде постоянно притискан от алчни акционери.

Значи съм била погрешно осведомена досега, защото съм си мислела Тесла за частна компания....за другите му - с големите ХХХ-ове същото си мислех... а на английски се пише private, а приватизацията е нещо друго..?

Поредното доказателство как тайните служби си правят каквото си искат! Сега арабите щели да пазаруват...това да не ви е някъв мол пълен с лъскави боклуци за камило-доячи...

Който плаща, той поръчва музиката.

Този трябва да влезе в затвора незабавно!!!

Ти пък какво общо имаш с Мъск?

Всички мошеници трябва да бъдат в затвора! А този е мега мошеник.

Този защо не прави компания на Мадоф???

аз пък искам да си купя АЗЛК хахахахаххахахаха