Hyundai IONIQ 6 - най-добрият електромобил в света?

Електрическият седан има автономен пробег до 614 км, зарежда се за 18 минути и може да захранва други коли на ток (тест-драйв)

Обратно в новината

Коментари - Hyundai IONIQ 6 - най-добрият електромобил в света? | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес я загледах! Е няма толковеа скапан съвременен дизайн. Колкото и да я хвалят и да е достъпна не бих се показал с нея никъде. За кола под наем - става защото може да се оправдаеш, че е нямало други, но да си кутиш такова чучело е срам и говори лошо за собственика, че може да си прави сметките но е лищен от вкус и класа.

е, че няма място за бидона с киселото зеле!

Най-добрата или най-грозната кола е това? За второто съм убеден. И за първото съм убеден - че не е така.

И се краде за 60 секунди с джаджа за 5000лв. Несериозно отношение от Хюндай/Кия. Който не вярва - в тубата търсете "УГОН ТЕТРИСОМ"

Абе гледам не ги карат много тия коли....

Колата изглежда супер. Реален разход 20кв на 100км, Ако е натискаш повече се увеличава на 25кв Основен проблем е не отварящо се задно стъкло. Багажника е меко казано непрактичен. Софтуера не е защитен срещу кражби. За съжаление една от най крадените електрички.

Даваш 120к за кола, но не даваш 3к за Пандора. Еми да ти я крадат тогава.

Статията е класика в жанра - производител на автомобил дава на журналисти своя продукт за тест драйв, вероятно и плаща някой лев на медията, а и на тях, в резултат на което се ражда статия под заглавието "Най-добър електромобил в света". А сега сравнете тоя смешен кош с Тесла Модел 3 Хайланд и вероятно сами ще си отговорите на въпроса коя от двете ще изберете?

Вързали са си гащите, като са сложили въпросителна накрая. Не може да ги осъдиш, че лъжат, защото това е въпрос, а не твърдение.

Потребителите явно не смятат така, след като през 2023г. най-продаваната кола в света беше Модел Y на Тесла. Не най-продаван електрически автомобил, а изобщо най-продавана кола

Най-продавана/продавани НЕ означава най-добри!!! Например -една кола може да е най-продавана... заради цената си - справка Дачиите у нас като нови автомобили. Точно пък Хамериканската ТЕСЛА е на дъното, измествайки Дачиа в немския TUF за 2023-та! Кой не вярва има достатъчно информация с проблемите в нета!