Германците ”За” електромобилите, но при оправдана цена

Повечето германци биха си купили изцяло електрически автомобил, но само ако цената му е оправдана. Това сочи допитване, цитирано от ДПА и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Германците ”За” електромобилите, но при оправдана цена | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще си закупя изцяло ел автомобил когато: цената е поносима , по ниска от тази на димилник; пробег с едно зареждане поне 600 км; максисмална скорост 120 км/час. Работете инженери!!!

Дали постоянното производство на нови автомобили не генерира , повече и повече боклуци !! Самото производство трови природата повече, ако само след 5 години този автомобил се изхвърли и на негово място се произведе нов.

Германците са практични хора. Ел колите са хубави, за съжаление петролната мафия има чудовищно голямо лоби и то държи цените им много високи

Тока им на електромобилите се произвежда по специална рецепта за максимална ефективност и екологична целесъобразност. Тя е :два електрона от АЕЦ, три от ПАВЕЦ и един от ВЕЦ.

Електромобилите са напълно безмислени от екологична гледна точка, освен ако тока им не се произвежда от ВЕЦ. А ако се произвежда от ТЕЦ са даже по-вредни от нормалните коли.

Първо прочети малко повече ,после се изказвай по форумите!!!

Като сумираме процентите, излиза, че 101% от германците са проумяли глупостта електрически автомобил.