Ford извади 140 к.с. от 1-литров двигател (снимки)

Ford създаде специални версии на Fiesta, снабдени с малолитражен, но доста мощен двигател.

Обратно в новината

Коментари - Ford извади 140 к.с. от 1-литров двигател (снимки) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Давам ти веднага пример с три-цилиндров дизелов Фолксваген Поло на 6 години, пак служебен на друг приятел и пак гони 250 хил.км. без проблеми - само редовно обслужване. Карайте си 15+ годишните вечни големи мотори дето ги вземате "нов внос" на по над 300 хил.км. и се радвайте, че можели да изкарат до половин милион км. И още нещо за световния двигател за 2012 и 2013 година Ford Ecoboost 1,0 - производителя му дава ресурс минимум 300 хил.км. преди нужда от основен ремонт. Не случайно Мерцедес са се договорили с Форд да го ползват в по-малките си модели, а в замяна да им дадат техен по-голям мотор. Глобализация и свиване на разходите - така е вече.

ти нещо не си в час,говориме за турбо мотори а не за малки мотори и твоите 20к километра.Тойотата турбо ли е да те питам аз,като не разбираш не се занимавай с разбирачи.

На всички разбирачи ще кажа, че карам вече почти година Форд с този двигател във версията му с 100к.с. и съм навъртял близо 20 хил.км. Гаранцията на автомобила е 5 години без ограничение в пробега. Един приятел кара трицилиндрова служебна тойота айго която е над 250 хил.км. вече и върви без проблеми. Не подценявайте малките мотори!

Това творение е с 5 скорости , смятай каква кошница е за кола 2014 г.

Е то Ф1 имаше 1,5 л. - 1500 к.с. но изкарваше по 4 часа работен режим. А този е таман нагласен като ти мине 3 год. гаранция на колата или 100 000 км. да думне. Въпреки, че не вярвам да издържи и толкова.

И то надоле по Витиня ...

ако вервам на малоумната статия при 200км/ч е 4,5л,ма верно съвсем на идиоти ни направиха

уууу ааа баси лелее какви неща прават напоследък,а аз даже видех и светеща мишка направо технологично безумие вътре има цяла крушка жестоко а,та и с тая кочина така,пълни глупости.

От Форд съвсем взеха да правят хората на балъци. Може от този така наречен "двигател" да извадят и 200 к.с., но това не значи, че е добър, нито надажден агрегат, да не говорим за това с какъв ресурс разполага. Най вероятно ще издържи до първото по-рязко подаване на газ и после нов!

Хубаво сравнение с Ферари 458 Само че то е атмосферно, а Фиестата с турбо: ) Оптимисти

Фикс Ор Репеър Дейли :))

Фаунд он роуд дед

Гаранцията на новия двигател е 1 година, но може да се замени и с нормален, срещу 10 000 Е.

Ако изкара година - добре, но обявяването на разхода е смешно. 4,5 при 90 км/ч на 6-та.