Една легенда се завърна: Alfa Romeo Giulia е вече тук(видео)

След дълго чакане, Alfa Romeo най-накрая показа новия си модел - красивата Giulia.

Обратно в новината

Коментари - Една легенда се завърна: Alfa Romeo Giulia е вече тук(видео) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бях преди няколко дни в Гърция. Една Алфа не видях.

Сега ако може и Фиат да вземат платформата и да направят достъпен/под 15-20 хиляди евро автомобил с 4 врати, малък/среден по размер бензинов двигател и ръчни скорости и ще има пълно щастие.

Мецо, вярваш ли си на глупостите, които пишеш?! Пусни малко числа и статистика, па тогава се изказвай категорично

та ламби не разбрах какво да се възхищаваме на задно предаване от мерцедес по наследство в крайслер,двигатели от крайслер и дизайн копиращ бмв,толко разбираш и ти,нали и без тва нема да си я купиш;)

а за двигателите разработени от "ферари" с цилиндрови блокове Пентастар на Крайслер,някой да каже че били италиански?

за мене пък е бмв 1ца отпред,3ка отстрани и малко излишни детайли за да се каже че е алфа,3ката е просто перфектна малко са я понакичили и било алфа

На живо изглежда по-добре от цитираните марки и модели тук ! По отношение на "духа" - сравнения са най-малко неуместни..............

15 години по-късно и 1000 км по-южно, изкараха италианско Ауди А5... И ся кво? Ще чакаме първите 2000 км за да чуем хлопането ли? :)

Само човек ,който слуша песен за любов във маршов такт,или казано по друг начин кара немски автомобил , не се възхищава от това творение на автомобило производството.

Драги редактори, при така изписаното "туйн турбо" ударението се измества върху "у"-то. Правилното изписване на Twin Turbo на български език е "туин турбо". Еден от най-големите пазари на Алфа Ромео в Европа беше гръцкият. И италианците разчитаха на него.

Хубава е, но малко Ауди отпред, малко БМВ отстрани и малко Мазерати отзад

Уникална !Завръщане от миналото и бъдещето в едно !

крайно време беше. Най-чаканата кола.