Dacia пусна първите 100 броя от новия Duster у нас

Марката стартира ексклузивна кампания за предварителни поръчки на модела още преди официалния старт на продажбите в България

Обратно в новината

Коментари - Dacia пусна първите 100 броя от новия Duster у нас | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това дърво не трябва да струва повече от 20000 лв. Бас държа че не е тествана нито на полигон нито на тунел. Това на практика е едно подвижно дърво. Не се подлъгвайте по турбото . Турбото е ефективно само при двигатели над 2000 кубика и над 2800 оборота, под тези обороти няма ефект, затова на истинските автомобили се слага второ турбо което се задвижва или от ремък или електрическо, конструирано е да хваща ниските обороти. Китайци, Сърби и Румънци не съм видял да държат на ръжда. Моя стар Фокус не го заменям за това, гори ми газ за 8лв. на 100, няма грам ръжда, вози меко кано БМВ3. За какво ми е Дастера, да хвърля над 50 бона и да ме нерви като го карам. Айде ако ще е гарга да е рошава.

Е как 1.2 двигател?? Това въобще върви ли с над 100 км??

За нов автомобил няма да намерите по-изгодна цена за хибрид. Кубатурата е малка, но турбото прави мощността прилична. Дизайнът е значително подобрен, сравнено с предишните модели. Все пак имате и 5 г гаранция. И не е нужно да ги "извадите" тези пари. Вземете си я на лизинг или с кредит, но ще карате нов и икономичен автомобил. Не случайно Дачия е на второ място след Тесла по продажби в Европа за 2023 и то само с няколко хиляди бройки по-малко.

Намерете си по-добра работа смешници. Не всичко се произвежда да е достъпно за всички... Ама как да го разберете като живеете в меналото с каруците!

Мухъл, пари с работа не се правят и се скрий някъде, ти не си човека, който може да дава съвети, отивай да работиш шитхед!

Хора, май не сте гледали цените на другите марки, но и без това никога няма да си купите нов автомобил. На фона на 85 000 за Хавал, тук цените са къде по-добри.

Получаваш каквото плащаш...ако единствено цената те интересува, да, това е най- яката кола.

И после сме били на дъното и сме карали стари коли.Как се дават 60000лв за такава кола.Има хора които ще ги извадят но масовия работещ откъде.На всичкото ти предлагат пластмаса с двигател от мотоциклет.

за 60 хиляди ще си взема Хюндай в пъти по-добър и качествен от тоя румънски боклук !

Кореец никога повече! От както една Киа спортидж ми чупи двигател и я платих двойно, кореец никога повече!

И кой е този hyundai с тези екстри за 50? Kis xceed струва над 70ки няма опция 4х4

Тусон 4х4 1.6 около 60000лв., но пространството, екстрите и материалите са несравними с Дъстър

Тия много си повярваха и е време да свалят цените.

55.000 лв за Дачия с 1,2 двигател? тея тотално се побъркаха

Ако ми я дадат за служебна няма да я върна

на гас е

Верно ли си мислите, че някой ще даде 50 хиляди за тая пластмасова играчка?

И дачиите от 34-40к отидоха на 50-55к ..... мали малии, ще караме трошки и на 20 поне