Dacia подготвя обновяване на Duster

Кросоувърът получава промени в дизайна, но не и в задвижването.

Обратно в новината

Коментари - Dacia подготвя обновяване на Duster | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дачия излязоха от евтиния сегмент и според мен си отрязаха клона. Имам дачия и си я взех основно заради цената. Миналата седмица хвърлих едно око - да, подобри ли са ги, но за да си взема дачия със същото оборудване, сега трябва да платя почти 30 хиляди. За още малко ще си взема клио, че даже и меган, с доста повече неща вътре, а усещането в тях не е за евтини материали, като дачията. Освен това ще получа и 5 звезди от краш тестовете, а с дачия - не. Степуей взе само 2 звезди - и на фона на това цените с 30% по-високи... невероятно е просто накъде потеглиха

Базовата цена на Рено Дъстер в Русия е около 10000 евро, у нас е 24000 лв. Съществена разлика в качеството между руската и румънската сглобка няма, а и да има не е ясно в чия полза е. Ама то затова там към момента там са продадени 450000 Дъстера.

базовата версия е каруца - не само Дъстър, а всички дачии. Не, мерси. Ако искам каруца, ще си взема на старо. Ако ще е нова, поне да има някакви удобства. Никога не бих си взел базова версия на нито един автомобил, ако го купувам нов!