Citroen се отказва от Cactus

Ръководството на Citroen е взело решение да прекрати производството на C4 Cactus.

Обратно в новината

Коментари - Citroen се отказва от Cactus | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

друго си е лада нива! 40 години и все не му е минало времето!

Ами пробвай се ти в Сибир с тоя смотан Cactus - като закъсаш след няколко километра, ще се молиш на някой с Lada Niva да дойде и да те изтегли :)

друго си е лада нива! 40 години и все не му е минало времето!

Има само една причина - слаби продажби

Сега бях взел под наем за 7 дена точно такава. 1,2 бензин, автоматик Проблемът, според мен, не е в купето. Вътре си е 1:1 като новото пежо. Проблемът са скопените двигатели и скапаната автоматична скоростна кутия.

Не съм карал този модел, но колата ми изглежда доста прилична, просто цената и е висока за този клас, а екстрите малко. Не знам защо всички французи последните 4-5 години доста вдигнаха цената на колите си, в момента е по-изгодно да си вземеш Опел (което пак е Пежо) или Шкода (за същите пари има доста повече екстри)

Разходи се до някой авто салон на Ситроен и ще устаоновиш , че се продава далеч по-евтино от еквивалентното му Пежо или Опел. А екстри има бол.

На Слънчака имаше един такъв забравен на слънцето и пластмасите му беха цъфнал, като розичка. Това френско недоразумение е извращение на природата. А германската кола си е яка кола.

Щото на немските пластмасите не се гънат хич на слънце, ама хич. Абе шофер, колко немски и колко френски или други коли си притежавал, та им знаеш пластмасите?

добре де какво толкова сте се закоментирали тоя ситроен като така или иначе идеята идва от джуката на Нисан

Тия Лимонади са мноо шантави коли. От френските, само Пежо са читави, макар че те правят Цитроените...

Най-грозното нещо по пътищата. Може би само Фиат Мултипла го бие по безумие. Прилича на мокър от дъжда кокер шпаньол. И какви по дяволите са тези идиотски пластмасови грапави панели по вратите на предните модели ?! Франсетата от зор да са оригинални, изак*ха това !

ПО ДЯВОЛИТЕ.......толкова ли си тъп за да видиш, че това са гумирани бъмбари за да не ти се огъва вратата при отваряне изатваряне ако си я паркирал близко до друга....и да предпазва от други твърди предмети при допир ПО ДЯВОЛИТЕ ......РАЗБРА ЛИ ИЛИ ДА ПОВТАРЯМ С ПО-ПРОСТИ ДУМИ.......

Гумирани са мозъците на тея, дето са дали пари за това недоразумение на автомобилостроенето. То, ако беше нещо друго, просто нямаше да го спират от производство и продажби, ама нейсе...

Ами да гумират цялата каросерия тогава ще е още по-добре "нъл" тъй селски,че вие там все си дерете каруците

Малката ми дъщеря каза, и отсече - Не харесвам коли с четири очи...

Не знам, но те са шест и доста добре стоят......то има и жени с по четри очи - 2+2 на очилата, но са неотразими, а име с по две обикновенни очи и на нищо не мязат.... Обясни на щерка си това....а и ти да си знаеш

Не стоят добре. Грозно е. Пластмасория до шия. Френска изгъзица.

Когато тъпите фрасета се научат да правят болчтета ще си говорим! Ха как викат турците на френските тараляници - Гюзел кабина, язък машина!!!

От Ситроен ХМ по-хубаво в последните 30 години фирмата не е правила.

Направи Ксара, с която спечели 4 ралита Париж Дакар, а Себастиян Льоб стана поне 2 пъти световен шампион. Ксара 1,6i комби е шедьовъра на Ситроен.

много разбирачи както винаги..... пращят от акъл и компетентност.... Кактуса е превъзходна кола. Карам го четвърта година и нямам никакъв проблем. Когато минавам някъде с него го заглеждат с интерес ...... добра кола

Не те ли е срам да караш това ...нещо ? 30 годишен модел да взема от друга марка, ще изглежда по-добре ! Затова те и заглеждат, чудят ти се на акъла.

Chefo77

Знаем ви вас с голфчетата и астричките. Седите на биричка (една двулитровка на всички) и коментирате колко са смотани новите коли.

самия кактус така или иначе изчезна както пише преди година да речем,но това е просто новата дизайнерска линия на ситроен и всички компактни модели я споделят както се случи с ленд ровър евок излезе беше модерен и след това всички ленд ровъри взеха формите му така ,че не е някаква голяма загуба

още ли произвеждат такива френски бангии?

Великолепен някога - с италиански дизайн и уникални инженерни решения, а днес? Посредствена техника и евтина, кичозна и натруфена външност. Автомобилен еквивалент на руска проститутка - 'стилован' от метро-сексуални чекид*ии..

Те не го спират, щото "времето му е изтекло", а защото просто никой вече, дори и напушените богаташчета, не купуват тая грозна кочина. Всичко е бизнес и пари, а тоя Cactus е предимно загуба на вече инвестирани пари. Ма те в Ситроен винаги са били ларж :)

Типичен Ситроен, отличаваща се от масовката интелигентна кола, с дизайн, който не те оставя безучастен. Дали се харесва или не е друга тема.

Един хубав модел на Ситроен и те го спират.

еми крайно време беше да я махнат тая грозотия