Брутална реклама за новия Land Rover Defender

Телевизионната реклама на Land Rover за новия Defender демонстрира способностите на автомобила на изключително трудни терени.

Обратно в новината

Коментари - Брутална реклама за новия Land Rover Defender | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ебаха мамата на една легенда, като я превърнаха в паркетен джип пък сега се опитват да си го пробутат.

Тъпите БГ прошляци оплюват всичко до което нямат достъп. За андрешкото гроздето е винаги зелено, :)))))))))))))))

СпеСялисте :)) - успокой се и си признай, че немаш идея за какво става дума. Просто отвори някой сайт за продажба на коли и виж как се продават дифендъри от 2013 , 2014 г. за по 70-80000 евро на по 50000 км ... - на старо а новите по 50000 евро никой не ги купува и си прави изводи спеСялисте :))) българите ти били виновни :)) хаха

браво те луксозните модели си ги имаха ,дискавъри,евок рейндж ровър за кво беше нужно самото дискавъри да го префасонират в гама от модели която имат или е дефендър или не .Сигурно някой индиец доста е мислил над тая тема и е зел решението.

Аз туй го пра'я с Москвича...

В началото на видеото пише: "Vehicle shown modified for safety purposes". По-добре да бяха написали "не правете така с вашия ленд роувър". Смешници.

"Ленд Роувър минава покрай сервиза и не спира. Защо? Ми, не му работят спирачките."

Легендарна машина е Дефендър. Но вече е прекалено усложнена, а това е в минус по отоношение на надежност и практичност в трудно достъпни и негостоприемни места на планетат. Колкото до рекламата - само като видя гумите и джантите, с които е обут, ставя ясно, че не е за къра.

Поредно доказателство , колко са тъпи тия от WV , като не разрешиха на чехите да развиват дизайна на шкода йети с кръглите фарове. Сега индийците ще се възползват.

Колко ли Дефендъра са счупили, докато са правели рекламата!?

от типичен БГ тъпак. Няма начин; сигурно са счупили; измама итн......

Това е реклама - всеки иска да си пробута стоката. Ако мислиш, че това е серийния модел, мисля че бъркаш. Освен "ролкейджа", сигурно има и поне подсилено окачване, яки джанти и по-добър двигател и трансмисия.

Само да вметна,ей така набързо-Land rover i Jaguar преди 3-4 години бяха на последните две места.Става въпрос за най-много фабрични дефекти.

Само да вметна,ей така набързо-Land rover i Jaguar преди 3-4 години бяха на последните две места.Става въпрос за най-много фабрични дефекти.

Пръдлйо

добре, че са колониите, че да има кой да купува