Без Alfa Romeo Giulia комби

Италианците са се отказали от производството на комби версия на новата Alfa Romeo Giulia. Но как би могла да изглежда тя?

Обратно в новината

Коментари - Без Alfa Romeo Giulia комби | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

грозна е

Жалко,комбитата им се получават чудесно с уникално красива линия!От друга страна предвид цената на новата бензинова Джиулия 2 литра турбо Q4 от 56 000 евро,смятам че е по-разумно директно на Мерцедес или Ауди!!!

Да така спокойно ще можеш да видиш как те подминава най-бързият седан. Срещу 60 000 евро получаваш маскирано Ферари ама ти си карай Ауди де

Говоря ти за 2ву литровия безин и цените само за този мотор,за инфо само ще ти дам ще 88 000евро е цената на Куадрифолиото а на Ц класата на мерцедес АМГ 3 литра е 66 000 ,направи си сметката ,че нещо куца в политиката на АЛфа!Дори и да съм уникален фен,нещо няма да се получи!Дори Ягуар в цена на 2литровия си безнин с модела ХЕ са на по разумна цена!

Що не коментираш новината ами си вреш гъзо у хорските коментари!Земи измисли нещо умно и го напиши!

Не зная дали е маскирано Ферари, ама и в Италия нещо не са много популярни /за разлика от новото Типо, примерно, макар че то е съвсем друг клас/, защото местните правят същата сметка по отношение на Мерцедес, БМВ или Ауди. Да не говорим, че предната Алфа 159 бе пълен провал, нищо че бе заявена като качествено нов автомобил. Бележка: Специално в Италия това с бясното каране го забрави, защото полицията си е на място и хич не си поплюва /да не говорим, че навсякъде има камери/.