Bentley Bentayga няма да е ”паркетен” кросоувър (видео)

Bentley Bentayga няма да е "паркетен" кросоувър, а ще е чистокръвен висококопроходим британски SUV, става ясно от последния тийзър на марката.

Обратно в новината

Коментари - Bentley Bentayga няма да е ”паркетен” кросоувър (видео) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"SUV-ът ще се сглобява в завода на Volkswagen в Братислава............."

поне кайена е с порше мотори за сега без дизела де,но това бентли си е чисто ауди/vw,разбира се следващия кайен нема да е с порше мотори а с vw груп мотори,дреме ми карам поло 96 та и то е батко на всички тия бентлита,ламборджинита,бугатита и тн;)

Само се чудя кой би си дал парите за това грозно недоразумение, след като Ягуар направиха чудесен SUV , има Порше Кайен, Мазерати! Явно светът бавно полудява и част от тази тенденция са напъните на автопроизводителите да създавата такива безумни и кичьозни коли.

Даа, колкото Q7 не е паркетник толкова и тази глупост няма да е! Относно разхода на гориво - Bentley Continental - 26/100, а за Bentyaga-та не ми се мисли напрво.

Колко да е високопроходим? Пътя от клипчето е типичен за половината села из България, където хората се качват с лека кола на средна възраст 20 години. Смях...

Нов гоУем гоУф на хоризонто

грозен, скъп, от аспухо му фърчат стодоларови банкноти, но за сметка на тава са го крастиле Bentayga - се едно колхозник е дал предложението. и са успели да го фанат да го снимат бес цистерната с бендзин, дето си я влачи одзад. как да не закопнеем да си го купим....