Audi R8 се превърна в... Skoda (снимки)

Чешкият дизайнер Петер Новак изцяло преобрази Audi R8, отбелязайки 40-годишния юбилей на култовия рали автомобил - Skoda 130 RS.

Обратно в новината

Коментари - Audi R8 се превърна в... Skoda (снимки) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колата е върховна ,наздраве хейтърчета Там от където Skoda се връща ,другите сега отиват.

отпред е като едновремешният вартбург ,оцад стоповете на ламборгини,задният капак отрязан като шеви малибу,страхотен сбироток,киотук.

Готина е.трябва да се види на живо за да се прецени по добре.много спортни коли са скосени отпред и си приличат.а тази има отличителен външен вид-казваш си шкода е.

Браво това се казва бегачка awesome - му казват англичаните děsivý - му казват чехите а ние го наричаме - страхотно !!!

Първо честит 40 годишен юбилей на култовия рали автомобил 130RS (така е хората имат повече от 100 годишна история) Беше непобедима в своя клас A2 и каквото и да кажа ще е малко. Новия автомобил лови окото .Така ,че слагайте сликовите гуми ,ролбарите ,три точковите колани ,залепете номер 70 и оставете само шофьорската седалка ...

Добре дошла е в "зад моторния свят на чевръстите машини от '80-те" Влюбих се в нея ,прекрасна е : )

въпрос на вкус, казало кучето и се облизало под опашката!! Бих искал да я имам!

Много грозно.

Като цяло колата е ОК, ако не беше спънатата предница, която разваля целия ефект. Трябваше да бъде скосена, а не това тъпоъгълно чудо. Така се получава все едно задницата е взета от една кола, а предницата от друга. Т.е. нарушена е хармонията. А да искаш 250 хил. за този неудачен дизайн е направо безумие. Най-вече за този, който се излъже...

Грозота!

На колене пред "Old School" бегачката !!! Направена е по много интересен начин ,заслужава да види бял свят.