Двукратният шампион във Формула Е - Жан-Ерик Верн, вече има нов служебен и семеен автомобил в лицето на новия DS 7 E-Tense 4x4 360. Посланикът на френската премиум марка DS Automobiles, който е и млад баща, преминава от DS 4 E-Tense 225 към флагмана DS 7 E-Tense 4x4 360.

Вижте как изглежда новият DS 7 E-Tense 4x4 360  >>  >>  >>

Подобно на DS 4 E-Tense 225, който пилотът управляваше досега, стилът на новата му кола също е персонализиран от DS Design Studio Paris и притежава ексклузивен външен вид. Външната персонализация е резултат от работата, извършена от екипите на марката, които се опитаха да следват насоките, дадени от водача, за да го направят уникален, в търсене на изискана хармония. Персонализацията е започната в студиото DS Design Studio Paris, а след това е довършена в ателието на DS Performance.

DS 7 E-Tense 4x4 360

Снимка: DS Automobiles

Двуцветното покритие фино съчетава нов сатенено сив цвят с лакирано черно, което преминава от покрива до предния капак. Сатенено сивият цвят с нотки на металик и минерал, покрива цялата предна част и след това постепенно избледнява на ивици в полза на обикновеното сиво Lacquered, предлагано на клиентите на DS 7 E-Tense 4x4 360.

Цялостният ефект е подсилен от фини графични щрихи на предната броня, напомнящи за високотехнологичния подпис DS Light Veil, който позволява на светлината да блести от дневните светлини през цвета на купето.

DS 7 E-Tense 4x4 360

Снимка: DS Automobiles

Леко контрастиращи, тези ленти подчертават динамиката на предницата на DS 7 E-Tense 4x4 360. Персонализацията се прилага и чрез напомняне върху страничните огледала със същия двуцветен завършек между сиво и черно, комбиниращ сатен и лак.

Впечатлението за динамика е подчертано от последователността от ленти, нанесени последователно върху контурите, придаващи ефект на скорост чрез цвят и материал. Емблемата на предния капак с логото JEV, както и последващото JEV 25 - неговият състезателен номер, който се отнася до датата му на раждане на предните врати завършват този изключителен дизайн.

DS 7 E-Tense 4x4 360

Снимка: DS Automobiles

DS 7 E-Tense 4x4 360 разполага с plug-in хибридно задвижване с комбинирана мощност от 360 конски сили. Кросоувърът е способен да ускори от 0 до 100 км/ч само за 5,6 секунди и има изцяло електрически пробег от 57 км в комбинирания цикъл WLTP.

Според директора на DS Performance - Еудженио Францети, този уникален DS 7 E-Tense 4x4 360, проектиран за посланика на DS Automobiles и двукратен шампион във Формула Е Жан-Ерик Верн, олицетворява връзката между пистата и пътя и е символ на автомобилната страст.

DS 7 E-Tense 4x4 360

Снимка: DS Automobiles

Въпреки че този DS 7 E-Tense 4x4 360, който ще бъде управляван от Жан-Ерик Верн, е уникален, този вид проект представлява творческа възможност, като част от бъдещите разработки за цветове, материали и покрития на DS Automobiles.