Rexton W излезе на сцената под звуцитe на страстно танго и след като обра аплодисментите на присъстващите представители на медиите и бизнеса, паркира в подножието на истинска арт-галерия, интегрирана в щанда на SSangYong на изложението BIMOS 2012 (Busan International Motor Show 2012).
Вижте снимки
От предшественика си Rexton W наследява отличната MB Е-троник автоматична трансмисия, но този път в съчетание с нов 2.0-литров e-XDi200 LET дизелов двигател с директно впръскване и мощност 155 к.с. Нова е също механичната скоростна кутия и системата за палене без ключ.
Промените в екстериора и интериора са умерени, направени с вкус и съобразени със съвременните тенденции в автомобилния дизайн. С това Rexton W продължава традицията на предходните две поколения Rexton да залага на класика, висока класа и качество в съчетание с достъпна цена. Каква ще бъде тя, предстои да разберем.
Още не е известно кога моделът ще бъде пуснат за Европа, но очакванията са това да се случи до края на годината. Изключителен дистрибутор на SSangYong за България е Ратола Корпорация.
Видео: Rexton W >>