Първият модерен SUV в индустрията - емблематичният Jeep Wagoneer от 1963 г. - се отличава с луксозен интериор, висококачествени материали и първокласни обзавеждания. Днес марката Jeep споделя повече подробности за първия си глобален изцяло електрически SUV, предоставяйки първи поглед към интериора на изцяло новия Jeep Wagoneer S.

Вижте как изглежда новият Jeep Wagoneer S  >>  >>  >>

Новият модел е създаден върху изцяло новата и гъвкава електрическа платформа STLA-Large на глобалния производител Stellantis. Новият електрически SUV може да се похвали с впечатляващи резултати. Фокусираният върху технологиите интериор на Jeep Wagoneer S е също толкова забележителен и излъчва безпроблемна интеграция на изкуството с технологиите.

Снимка: Jeep

Интериорът на Jeep Wagoneer S включва първокласна технология, безпроблемно интегрирана с прецизно изработени детайли. Изисканите материали и фокусираните върху дизайна функции включват персонализиран център за управление на водача с уникален ексклузивен за марката Jeep превключвател Selec-Terrain и динамично осветление с възможност за избор на цвят.

Новият Jeep Wagoneer S също ще разполага със стандартен панорамен люк с двоен панел и ще предложи прецизно настроена, изключителна за сегмента, първокласна аудиосистема McIntosh с 19 високоговорителя, която е плод на ексклузивното сътрудничество на марката Jeep с McIntosh.

Снимка: Jeep