Отвори врати нов шоурум на Skoda в центъра на Пловдив. Модерният търговски обект, наречен Skoda City Store, се намира на много комуникативно място в централната част на Пловдив на оживения бул. "Васил Априлов" № 93. Дизайнът на шоурума е в съответствие с новата концепция на чешката марка за търговски обекти в натоварените градски части. Идеята е в шоурум с компактни размери да се предлагат само търговски услуги в модерен стил и дигитална среда.

Вижте новия шоурум Skoda City Store в Пловдив  >>  >>  >>

В новия Skoda City Store, благодарение на високата степен на дигитализация, може да се визуализират всички модели и продукти на Skoda Auto. Благодарение на тези технологии, всеки клиент може да получи пълна информация, както за цялата гама автомобили Skoda, така и за всички услуги, предлагани от автомобилния дилър, без да е необходимо физически да посещава големия търговско-сервизния комплекс на Skoda на "Карловско шосе" в Пловдив. Удобството на клиентите е приоритет на този обект.

Skoda City Store се намира на оживения бул. „Васил Априлов“ № 93

Снимка: Еуратек Ауто

Специални гости на събитието бяха Мирослав Томан - посланик на република Чехия у нас, представители на завода производител Skoda Auto, начело с инж. Любош Вълчек -директор продажби за Европа, Михал Чижек - директор продажби за региона, инж. Милош Кохуш - регионален мениджър продажби за регион 5 на Европа, Петр Булир - мениджър бизнес развитие за Югоизточна Европа, Натали Сахулова - маркетинг консултант за България, както и представители на местната власт - Георги Стаменов- кмет на район Централен на град Пловдив и инж. Тошо Пашов - заместник кмет на община Пловдив.

Управителят на „Еуратек“ – инж. Иван Тодоров (в средата)

Снимка: Еуратек Ауто

Инженер Любош Вълчек сподели, че Skoda Auto се готви да отпразнува 130-ата си годишнина догодина и направи аналогия с предстоящата 30-а годишнина от представянето на марката в град Пловдив, изразявайки благодарността си към всеотдайната работа на вносителя за България - фирмата "Еуратек".

Посланикът на Чехия Мирослав Томан поздрави представителите на фирмата "Еуратек" за отличното представяне на марката Skoda в България и пожела нови успехи. Управителят на "Еуратек" - инж. Иван Тодоров отбеляза, че за изминалите близо 30 години успешна дейност в град Пловдив, фирмата е продала близо 8000 автомобила в региона, които са повод за гордост.

Управителят на „Еуратек“ – инж. Иван Тодоров (вляво)

Снимка: Еуратек Ауто