Lexus беше избрана за най-надеждна автомобилна марка в класацията за наградите за нови коли на британския автомобилен портал Auto Trader за 2023 г. С първата позиция японската марка Lexus запази статута си на най-високо оценения производител на автомобили във Великобритания. Другите две марки в челната тройка за тази награда също са японски - Toyota и Honda.

Това е четвъртият път за 5 години, когато Lexus печели титлата, определяна от реалния опит и мненията на повече от 220 000 собственици на автомобили във Великобритания, които отговориха на годишното проучване на Auto Trader.

Auto Trader е един от най-големите уебсайтове за онлайн продажба на употребявани и нови автомобили във Великобритания. "Иска ми се да бях купил Lexus преди години, това е най-добрата кола, която съм карал и никога не бих се върнал към друг модел", казва един собственик на Lexus в проучването на Auto Trader за 2023 г.

Снимка: Auto Trader

Марката Lexus взе наградата за най-надеждна марка на Auto Trader за втора поредна година. Неговата репутация за невероятна надеждност и изключително обслужване на клиентите продължава да се засилва.

Очевидно е защо всеки купувач би искал колата му да бъде надеждна, а надеждността винаги е сред петте най-важни неща, които потребителите търсят в следващата си кола в Auto Trader. Но това, което отличава Lexus, е големият брой собственици, които просто имат безпроблемно изживяване от гамата на марката от първокласни SUV, купета и седани.

"Качество", "надеждност" и "комфорт" са думите, които се появяват най-често и изглежда, че Lexus има опита да създава клиенти за цял живот. Доказаната надеждност на автомобилите Lexus е подкрепена от несравнима гаранционна програма за спокойствие Lexus Relax. Тя осигурява до 10 години покритие за всички модели Lexus, без допълнителни разходи, при условие че превозното средство се обслужва в оторизиран сервиз на Lexus.