Автомобилите, част от Sofia Meet Up, разтърсиха града и Бизнес Парк София, като събраха хиляди фенове в неделното събитие на Премиум Рали София - Свети Влас.

Над 100 коли от автомобилни общности в България обединиха усилия и предоставиха един незабравим неделен ден за всички с бензин в кръвта. Хилядната публика, която посети събитието въпреки лошите метеорологични условия, се наслади на безброй интересни коли и атмосфера в стила на "Бързи и Яростни" в Бизнес Парк София.

Вижте снимки от събитието >> >> >>

В ранния неделен следобед част от участващите коли премериха конски сили в изпитание Драг, а победители в двата класа станаха Porsche 992 Turbo S (клас 4x4) и Porsche 718 (клас задно предаване). Лошото време не надделя над обединяващата страст към автомобилите, които бяха част от събитието. Присъстващите имаха възможност да видят отблизо редки суперавтомобили, класически американски драгстери, топ модели на Porsche, Mercedes-Benz, BMW и Audi.

Снимка: Премиум рали София-Свети Влас

За доброто настроение на всички гости допринесоха и ексклузивните партньори на Премиум Рали София - Свети Влас през Сезон 2024 - Happy, които винаги намират нови поводи да предизвикат усмивки.

В Бизнес Парк София можеха да се видят стотици автомобили, като Ferrari F12 Berlinetta, Ferrari Purosangue, Lamborghini Huracan, тунинговани Porsche Turbo S, Porsche GT4 RS & Porsche GT3 RS, AUDI R8, Ford Mustang Shelby GT500, Nissan GT-R и много други. С интересни игри и награди се включиха партньорите на Ралито 7Cars, в чието лице присъстваха BMW M3 Competition и Mercedes-Benz GLE 63 AMG.

Снимка: Премиум рали София-Свети Влас

Към изпълнената с адреналин атмосфера се присъединиха и Gravity Homes & Living "Камбаните", които зарадваха гостите с комплименти и разказаха за своя ексклузивен проект. Най-големият crypto exchange в България BoneX се включиха с Lamborghini Aventador, което привлече всички погледи с мощния рев на своя V12 двигател, а дългогодишните партньори на Ралито в лицето на Евролинк участваха с Ferrari 812 Superfast. Организаторите бяха подготвили много изненади и различни преживявания по време на събитието, а премиерата на видеото от лятното издание на Премиум Рали София - Свети Влас събра всички погледи. Със специално отношение към женската аудитория и с невероятно огнено шоу се представиха и от Monami Properties, новата сила в продажбата на имоти в България.

Снимка: Премиум рали София-Свети Влас

Автомобилните ценители в България за пореден път доказаха, че няма какво да ги спре от това да се обединят в общата си страст и споделянето на емоции, изпълнени с адреналин.

За повече информация относно предстоящите събития на Премиум Рали София - Свети Влас следете социалните мрежи на Ралито Фейсбук и Инстаграм.

Сезон 2024 на Премиум Рали София - Свети Влас се реализира с медийната подкрепа на Dir.bg и Авто.dir.bg.