В шоурума на "М Кар София" беше представена новата премиум такси услуга за столицата, носеща името Volt. На събитието бяха предадени първите автомобили на шофьорите. Новата услуга е създадена за жителите и гостите на София, които оценяват качествена услуга на добра цена, както и корпоративни клиенти, които искат да гарантират едно комфортно и приятно пътуване за своите служители и клиенти. Стремежът им е да предоставят на пътниците неповторимо преживяване, а не просто такси услуга.

Шофьорите на Volt винаги са в униформа и отварят всеки път вратата за своите клиенти, а в купетата на автомобилите винаги има комплимент вода и премиум списания за пътуващите, както и луксозен парфюм. Пътниците могат да персонализират своето пътуване още по време на поръчка през мобилното приложение на Volt, например да заявят конкретно радио или да посочат пътуване в максимална тишина и без разговор с шофьора или да бъдат посрещнати в купе, което е затоплено или по-студено, в зависимост от личните предпочитания. Тези и много други екстри имат за цел да отговорят на изискванията на конкретна аудитория в столицата, като по този начин компанията не се конкурира с вече наличните такси компании от масов характер.

Снимка: BMW

Първоначалните планове на Volt включват стартиране с над 200 премиум хибридни и електрически автомобили, а дългосрочната цел е да достигнат до 400 автомобила. С поставянето на максимален брой автомобили, компанията има за цел запазване на контрола върху качеството и ексклузивността на услугата, както и максимално много работа за своите шофьори. Компанията Volt е резултат от партньорството между партньорите "УниКредит Лизинг", "М Кар София" и група инвеститори, които застават зад иновативния проект за столицата.

Снимка: BMW

Със своите премиум хибридни автомобили BMW Серия 5 (530e), Volt обещава на бъдещите си клиенти достъпен лукс и първокласен комфорт. Компанията Volt си поставя амбициозни цели и вярва, че ще допринесе за положителна промяна в транспортното преживяване на всички, които ползват такси услуги в столицата. Новата услуга е създадена от Огнян Попов и Юлиян Мавродиев, които определят своя клиент като "успешния човек".

"Volt е наша сбъдната мечта за това каква трябва да бъде такси услугата в София. Като туристи на Запад винаги сме били вдъхновени от разнообразието от такси услуги, включително и в премиум сегмента и вярваме, че в София има място за подобен тип услуга. Подкрепата от нашите инвеститори и партньори ни доказа, че не само ние смятаме така. Volt е вече факт и сме сигурни, че нашите клиенти ще са впечатлени и щастливи от това, че подобна услуга може и вече съществува в София", сподели Огнян Попов.

Юлиян Мавродиев допълни: "Когато представяхме нашия проект на шофьорите, които са в основата на нашата услуга, те също реагираха много ентусиазирано и положително. Това ни мотивира на продължим и да реализираме проекта, защото и хората с дългогодишен опит в бранша застанаха редом с нас и нямат търпение да возят своите първи клиенти".