Според проучване за надеждността, проведено от британското издание What Car?, Ford Mustang Mach-E беше определен като най-надеждният изцяло електрически автомобил, предлаган в момента в Обединеното кралство.

Резултатите от тазгодишното проучване, проведено от британското издание What Car?, определящо най-надеждните електрически SUV, поставят Ford Mustang Mach-E на първо място в класацията. В проучването са включени изцяло електрически автомобили на възраст до 5 години.

Снимка: Ford

Електрическите SUV са проектирани да предложат най-доброто от двата свята - чисто електрическо управление и практичността на каросерията на SUV. Това е един бързо развиващ се автомобилен сегмент със сериозна конкуренция от различни марки.

Mustang Mach-E да е първият изцяло електрически автомобил на Ford, събрал в себе си технологиите и опита на марката, които го превръщат в най-надеждният електрически SUV според потребителите.

Снимка: Ford

Данните на проучването сочат, че нито един от притежателите на Mustang Mach-E не е съобщил за повреда или неизправност на автомобила. С резултат от 100%, електрическият Mustang Mach-E е безапелационен победител в сегмента на електрическите автомобили.

По мнение на собствениците на Mustang Mach-E, той е най-добрият автомобил, който са притежавали и определено е най-надеждният. Надеждността на Mustang Mach-E е само едно от достойнствата на автомобила. Вълнуващият дизайн, спиращото дъха ускорение от място до 100 км/ч за само 3,7 секунди, напредничавата мултимедийна система SYNC 4, големият автономен пробег и спортното пътно поведение осигуряват предимство на този Ford пред множеството конкуренти.