След DS 4, който се предлага във версии на оборудване Pallas и Etoile от месец юли, сега към новата, по-прегледна и компактна структура на гамата, се присъединяват и моделите DS 3 и DS 7. Целта е клиентите на марката DS Automobiles да получат по-голяма яснота за предложенията, за да може производителят да подчертае най-важните характеристики на тези модели по подобаващ начин.

Вижте DS 3 и DS 7 в новите нива на оборудване Pallas и Etoile  >>  >>  >>

Новата структура на гамата осигурява на потребителите достъп до най-доброто от традициите, знанията и уменията на престижния френски производител, обединено в две допълващи се версии с изразителен и ярък характер и нива на оборудване, които могат да отговорят напълно на техните очаквания. Новите нива на оборудване Pallas и Etoile улесняват процеса на избор на най-подходящия във всеки конкретен случай продукт и така създават по-добро потребителско изживяване.

DS 7 Etoile

Снимка: DS Automobiles

DS Automobiles представи новата моделна структура за сериите DS 3 и DS 7, която включва нивата на оборудване Pallas и Etoile. Тези нови нива на оборудване имат за цел да структурират по-ясно офертата и да направят избора по-лесен за клиентите.

Името Pallas, вдъхновено от думата Palace, но исторически базирано на Pallas Athene, богиня от гръцката митология, означава основното оборудване и напомня на историческия DS Pallas от 1964 г., който е известен със своето внимание към детайла и френско майсторство. Оборудването Etoile, кръстено на Place de l'Etoile в Париж, представлява топмоделът от всяка серия и се характеризира с луксозни интериори, изработени от кожа алкантара или напа.

DS 3 Etoile

Снимка: DS Automobiles

DS 3 Pallas предлага богато стандартно оборудване, което е перфектно съобразено със сегмента на модела. Предната част на DS 3 се характеризира с лъскави черни крила с хромирани акценти, както и хромирани емблеми и лога. Капаците на джантите са черни. DS 3 Pallas има 17-инчови алуминиеви джанти в дизайн "Дъблин", а като опция се предлагат 18-инчови алуминиеви джанти в дизайн "Ница".

Интериорът се отличава с тъкани Perruzi и базалтово черна тапицерия на седалките, а като опция се предлага зърнеста кожа в същия цвят. DS 3 Etoile предлага платнени калъфи за седалките в базалтово черно, алкантара и кожа напа в кафяв цвят с електрически регулируеми седалки, налични като опция. И двете нива на оборудване могат да бъдат допълнително индивидуализирани с предварително конфигурирани пакети на оборудване.

DS 3 Etoile

Снимка: DS Automobiles

Пакетите Comfort и Tech се предлагат за DS 3 Pallas. Пакетът Comfort включва отопляеми предни седалки, предни и задни стелки и система за безключов достъп и стартиране на двигателя. Пакетът Tech включва информационно-развлекателната система DS IRIS с интегриран гласов асистент ChatGPT, системата за 360-градусов изглед с предни и задни камери, поставка за безжично зареждане на смартфон и допълнителен USB порт.

Новият DS 3 Etoile предлага и аудиосистема Focal Electra, както и пакетите Total Tech и Range. Пакетът Total Tech включва електронни системи за подпомагане на водача, head-up дисплей, матрични LED фарове и поставка за безжично зареждане на смартфон. Пакетът от гамата за DS 3 E-Tense включва термопомпа за батерията и бордова система за зареждане.

DS 3 Etoile

Снимка: DS Automobiles

Флагманът DS 7 на марката DS Automobiles също се предлага и в новите варианти на оборудване Pallas и Etoile. DS 7 Pallas има наситено черна тапицерия от алкантара, а тапицерията за седалките в базалтово черно се предлага като опция.

Оборудването за DS 7 Pallas включва пакет Comfort с електрически задвижван заден капак, двузонов автоматичен климатроник, Hi-Fi система Focal Electra и ексклузивен часовник на борда. Пакетът Tech Pack включва алармена система, системи за помощ на водача, система на адаптивно окачване, контролирана от камера, система за 360-градусов изглед и безжично зареждане на смартфони.

DS 7 Etoile

Снимка: DS Automobiles

Новият DS 7 Etoile предлага тапицерии за седалки, изработени от кожа напа в базалтово черно или перлено сиво, които могат да бъдат персонализирани с различни пакети на оборудване. Пакетът Comfort за DS 7 Etoile разполага с вентилирани предни седалки с функция за масаж, двузонов автоматичен климатроник и Hi-Fi система Focal Electra.

Пакетът Tech включва безжично зареждане на смартфон, допълнителни портове USB-C, инфрачервена камера за нощно виждане, система на адаптивно окачване, контролирана от камера, система за изглед от птичи поглед и аларма. С тези нови варианти на оборудване и пакети, DS Automobiles предлага на своите клиенти ясно структурирана и лесна за разбиране гама модели, която съчетава както комфорт, така и най-съвременни технологии.

DS 7 Etoile

Снимка: DS Automobiles