На откриващото се утре изложение за къмпинг оборудване и каравани Camping & Caravaning Expo 2024, марката Dacia ще привлече любителите на приключенията на открито с пакет за къмпинг, който се предлага като допълнително оборудване към 7-местния семеен модел Jogger. Изложението ще се проведе от 12 до 14 април в София Ленд на бул. "Никола Вапцаров" 61 и ще обедини любителите на къмпинг туризма.

7-местната Dacia Jogger е идеалният семеен спътник за ежедневието, както и за хора, които искат да се измъкнат от града и да се насладят на природата. Jogger съчетава дължината на комби, простора на ван и характеристиките на SUV. Новата Dacia Jogger предлага оптимален комфорт за всички пътници с добро пътно поведение. Моделът е наличен с бензинов турбодвигател TCe 110 и ECO-G 100, който работи с бензин и с пропан-бутан. Освен това Jogger бележи пристигането на хибридните двигатели в гамата на Dacia с версията Hybrid 140.

Снимка: Dacia

На щанда на Dacia на изложението Camping & Caravaning Expo 2024 ще бъдат показани аксесоари за оборудването на автомобила, демонстриращи връзката на марката с природата. Пакетът Sleep Pack е първият аксесоар, лансиран като част от гамата аксесоари InNature. Той включва три ключови компонента - двойно легло с матрак с размери 190 см на 130 см, което може да се постави за по-малко от две минути, рафт и място за съхранение.

Снимка: Dacia

Пакетът Sleep Pack се предлага за всички нива на оборудване на Jogger и прави възможно превръщането на купето в спалня само за няколко минути. Семпъл, подвижен и достъпен, той е съвместим с всички версии на Dacia Jogger, произведени от лансирането му на пазара. Налични са и аксесоари, допълващи Sleep Pack от гамата InNature на Dacia, като затъмняващи щори за всички прозорци, предлагащи контрол на светлината и дискретност.

Снимка: Dacia

Гамата аксесоари, която ще бъда показана на изложението, включва и интелигентна палатка, която може да се свърже с Jogger, когато багажникът е отворен, осигурявайки допълнително място за къмпингуване. За всички любители на приключенията на открито, Dacia ще покаже и колекция от ексклузивни продукти, произведени от рециклирани или устойчиви материали, които свързват марката с природата и носят нейните ценности да произвежда семпли, надеждни и автентични автомобили.

Снимка: Dacia