Баварският производител на премиум автомобили BMW насочва вниманието на международната публика към актуалните модели на марката в луксозния сегмент с иновативна кампания. Особено ексклузивните автомобили BMW Серия 7 и Серия 8, както и моделите BMW X7 и XM са представени като шедьоври на дизайна и инженерното изкуство на фона на спиращи дъха пейзажи.

Внушителните изображения предават посланието за прогресивно изразяване на ексклузивността, което в диференцирана форма се насочва към всички сетива на хората, отразява тяхната интелектуална нагласа и им помага да имат смислени преживявания.

BMW i7

Снимка: BMW

Новата кампания стартира в социалните медийни канали YouTube и Instagram. След старта в САЩ от септември 2024 г. ще последва комуникация за пазарите в Германия, Китай, Великобритания, Япония, Южна Корея, Чехия, Полша и Близкия изток.

"Фокусът на новата кампания на марката е безкомпромисната мощност, изтънчеността и неподражаемият стил на нашите най-ексклузивни модели", каза Бернд Кьорбер, старши вицепрезидент на BMW бранд и продуктов мениджмънт. "Мотивите на кампанията канят зрителя да изпита чистата страст към дизайна, занаятчийското изкуство и иновативната технология, която се крие във всяко BMW", добави Кьорбер.

BMW X7

Снимка: BMW

В началото на новата кампания в YouTube канала на BMW може да се види емоционален клип, който представя топ модела сред изцяло електрическите автомобили. В 60-секундния филм, озаглавен Lifelines, новото BMW i7 се превръща в главния герой на ексклузивна и прогресивна форма на типичната за марката радост от шофирането. Придружено от виртуозна музика, то се движи по плато през естествен пейзаж, окъпан в приятна светлина. В този сценарий BMW i7 се представя като автомобил за индивидуалисти, които гледат към бъдещето със самочувствие и самоувереност и поемат съдбата си в свои ръце.

Другите мотиви в кампанията показват също и силуета на BMW Серия 8 Coupe пред динамично извитите контури на скалист пейзаж, BMW X7 в подножието на висока планинска верига със заснежени върхове и BMW XM на плажна ивица при бурни ветрове и драматично разбиващи се морски вълни. Силните образи се допълват от изписаното име на компанията Bayerische Motoren Werke (BMW).

BMW XM

Снимка: BMW