Клипът включва и неизлъчвани кадри от снимачната площадка, в които ще видите какво може да очаквате от легендарния британски модел по време на филма „Смъртта може да почака“, предава Autoclub.

Кадрите, включени в рекламата, показват дори и изстрелване на новия Defender във въздуха. Автомобилите са подложени на още редица екстремни тестове, включително и движение с максимална скорост през блата и реки.

Сцените с преследвания в „Смъртта може да почака“ бяха ръководени от координатора на каскадите, Лий Морисън, съвместно с носителя на „Оскар“ и координатор на специалните ефекти и екшън сцените Крис Корбулд.

Лий Морисън сподели: „Поставихме Defender отвъд границите на възможностите му, за да предизвикаме максимално вълнение и да дадем на феновете представа за това какво предизвикателство е да създадеш невероятни сцени с преследване, които да очакват с нетърпение”.

Ник Колинс, Директор на автомобилната серия Land Rover Defender, заяви: „Разработихме нов тестови стандарт за Defender, най-предизвикателният, който някога сме правили за този автомобил. Физическата сила и издръжливост бяха измерени с редица различни изпитания, включително и скачане от мост, които ни дадоха увереност, че предоставяме на екипа каскадьори това, което им трябва, за да създадат „Смъртта може да почака“. Новият Defender не претърпя никакви изменения в структурата на каросерията си, освен инсталирането на рол кейдж”.

Вдъхновяващата Джесика Хокинс бе човекът, който премина през всяко едно изпитание с автомобилите. Тя бе избрана от Морисън, след като той видял потенциала ѝ във Формула 3.

Джесика разкри: "Няма нищо по-вълнуващо от това да си каскадьор във филм за Джеймс Бонд и за мен беше чест, че бях част от този невероятен процес и имах възможността да управлявам новия Defender".