Заводът за автомобили край Ловеч временно спря

"Литекс моторс" съобщи, че заводът за автомобили край Ловеч не е затворен, а производството е временно спряно.

Обратно в новината

Коментари - Заводът за автомобили край Ловеч временно спря | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, те от Ловеч твърдят, че още Литекс са в "А" група, а Дриша Ганчев не име е собственик, че ЦСКА ще се върне в професионалния футбол, а истината е очевидна за всеки - Затворен/неработещ завод, при положение, че други автомобилни производители не смогват да изпълнят заявените предварителни поръчки, Литекс ще рита приятелски мачлета до есента за здраве и за забавление на джуджето от Микре-то, а ЦСКА колкото и да се напъват ще повтарят "В" група и догодина защото пак няма да имат право да играят при професионалистите. Но който е наивен нека да си вярва на ловешките демагози, че всичко им е ОК.

Ако спира за настройка и профилактика защо съкратиха работниците?

завода спира за профелактика или за настроика на новото производство , а весникарите пишат пълни глупости

Мой приятел кара техен СУВ и е доста доволен, вече около 2-3 години. Аз лично в началото гледах малко с недоверие към марката и си взех Субару, но защо не и Грейт Лоул след вереме.

Отдавна целият административен апарат трябваше да е на ловешкото производство. Кметове, депутати и всякаква паплач със служебни автомобили. Както искат немски премиум марки да организират съответното производство тук. А дотогава, както е в целият нормален свят. В Румъния си карат Дачиите, и са си добре.

дирници завода не бачка от ноември месец хахаха "новинарски сайт" хахаха и не бачка щото никой не им купува бангиите прескъпи

Дано това производство продължи, въпреки печалната ни история на авто-производители или по-скоро асемблатори. Не мога да съдя какви са като качество, на вид определено го докарват. А производството им храни доста хора у нас. Пожелавам им от сърце успех. И на всеки друг, който открие производство у нас!

А ще продължат ли да им падат колелетата по пътя?

А и други части