Volkswagen представи новия Passat (снимки)

Volkswagen официално представи осмото поколение Passat.

Обратно в новината

Коментари - Volkswagen представи новия Passat (снимки) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До пълна забрана Ти не си читав.

Само не разбрах кое му е толкова новото. По-скоро отива към фейслифт. Има си хора с вкус към традиционния дизаин и това е техния автомобил.

карай си италианския кенеф и си сфири

Ти в ред ли си? От коя лудница те пуснаха?

по повод изключително опасните недопустими скенери маскирани като LED светлини имаше няколко писмени предупреждения да се спрат от движение всички автомобили с нарочно монтирани такива вкл заводски и допълнително..Само един такъв нов Passat за 300 000 километра пробег ще нанесе повече вреди отколкото цялата немска армия през втората световна. Проучвания могат д а с е направят за няколко дни с използване на съвременна сателитна техника.В различни режими се виждат много ясно увреждания причинявани на пътища и улици от нарочно транслираните от извънземни през наркоманизирани изобретатели скенери ..Може да се огледат и увреждания ползвани за показни над 40 000 пожара предизвикани в България след принуждаване водачите на МПС 24 часа да увреждат околната среда с включени фарове..Скенерите увреждат тежко и водачи на други автомобили пешеходци и велосипедисти.което е видно и лесно за диагностициране то съвременната техника.По този повод тази препоръка да се приеме от компанията "Folkswagen" като живото спасяваща..Утре или след година ще им блокират всичко за да спрат да произвеждат "зверове с огнени режещи очи".Карам Passat двойка и не ми харесват по нови модели за съжаление.

А гроздето киселее ли ти?

Иначе формата е симпатична Важна прави добро впечатление... могат да обезопасят колата като сложат нормални къси светлини и да демонтират всичките специални разузнавателно терористини техники нарочно вложени в нея. вкл позволяващи убииство на водача и пътниците по време на движение./или блокиране на двигателя,спирачките .вероятно създателите нямат и представа какво още е монтирано

заради тия опасни скенери целеуказващи на врагове проникващи отгоре къде е дъното на тропосферния океан може да пострадаме/свето диоде ните скенери са много опасни разпробиват общата охрана на граница литосфера атмосфера.

Това ли е новото? Ами че то като старото...

Както винаги и нормално за германците, много скучен дизайн.

Най-долната рецензия има извесно право-отзивите от последните модели Пасат не са от най-ласкавите.Друга е работата с Голф,който след неуспешни два-три модела най-сетне улучи със седмицата.

Нещо ми прилича на отсечена кайсия

Абе ти ми дай тоя "гаден" Passat, пък си карай "свестния" автомобил :-) Колата е чудесна, но ... малко ми липсват 50К да си я купя.

Няма ли да направят един свестен пасат най-после?