Volkswagen планира евтини електромобили

Немският гигант Volkswagen планира да конкурира Tesla с евтини електромобили, които ще произвежда в Германия, за да запази работните места в страната.

Обратно в новината

Коментари - Volkswagen планира евтини електромобили | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко им е евтино, тоест некачествено. Извод пътуват към небитието. Ниски цели, слаби резултати.

От щаба на Каскенщайм за пореден път пускат ПиАр как ей сега ще почнат да произвеждат достъпни електромобили... и така от 5 години насам! :)

Инженерите дето надойдоха у Германи шъ ги проектират и произъведът новите ЕКО камилоходи!!! електричеството ще е за пещите за ..... дойчовци!!

Хората правят и продават по 5000 на месец тия още се срещат и си говорят какво ще правят... Изтърваха влака. Гастербайтерите в Щутгард, Мюнхен, Волксбург, Инголщадт остават без работа :-) реджеп плаче...

Айде че не останаха. Смятат хората, планове кроят. Поне да се каже нещо и за тях. Цялата западна преса е залята със статии, че се задава следващото отмиране на "велики" марки. Кодак, Полароид, Алкател, Нокия, Ксерокс, Грундик, Техника, Блякбери, Ейчтиси и още много, сега ще изчезнат и автомобилни колоси. Просто хората опитат ли новото и удобното връщане назад няма. С всяки продаден електромобил от Тесла, Хюндай, Киа, Джагуар, Рено или Нисан все повече хора се докосват до това което ще е през следващото десетилетие двигател на ръста за всяка икономика. Да не забравяме че най-големият производител на автомобили Китай е и най- големият производител на електромобили още сега. Екологията в Европа е на последно място при вземане на решение за нов автомобил. С малки изключения като Норвегия.

е много добре. Ако могат да изминат 500 км при възможно най тежки услояия, ще си взема едино такова ел-ме-пе-се.

не е важно колко изминават а дали се зареждат до 10 минути за да бъдат реално практични

ше се зареждат бавно и ще имат малък пробег! а електриката от топлоцентралите с въглиша от Шварцвалд, за по-големо ЕКтО!