В село Слащен ще се роди първият български хиперкар

Роденият в село Слащен Ахмед Мерчев е на път да създаде електромобил с над 5000 конски сили.

Обратно в новината

Коментари - В село Слащен ще се роди първият български хиперкар | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дреме ми на кибертрона - аз къртя кинти! Знаете ли колко струва построяването на две халета и купуването на няколко "KUKA" робота за снимки? Тия пари няма да ги изкарате за цял живот вие, а аз само с едни нескопосано нарисувани картинки и примамливи невъзможни харакетеристики съм привклякъл вече сума ти инвеститори!

Интересно дали ще се намери балък да му даде пари...

2,7 MW за 4 минути. А как отвеждат топлината. Или грейва като печка тая хипер-дупер кола. Само питам, интересно ми е.

Да не е затворила аптеката там в околията и да са спряли хапчетата на лудите и олигофрените...Циганин създал робот хуманоид и сега прави кола която ще убие Тесла. Това вече бие не Стар уорс ми, не знам ... и квантов компютър не може такава фантастика да измисли! Може и тея в дира да са на Крек ... не знам вече какво става в БГ... ще се емигрира май.

CAR-тинки ни пробутват тука некакви.... С киловати, мегавати и други приказки на Шехерезада. :) Само си представих как спирам на градско с парашута на Тодор Александров... :)))

Хахахаха абе ти 5000 коня знаеш ли колко са!? :D Тоя да се насере няма да може да извади толкова коне, че и да кара 1000+км колата и още един куп глупости... Пропагандата за електромобилите продължава с пълна сила :D

Смях до припадък. Не са смейти - всичко е написано в сайта 'всичко за един лев' - историята на цялата вселена и Киботрон. Четете и се смейте.

Порция гоговщини - поредната... То бива глупости, бива, ама... ай спри ся!

Тоя пак излезе от мухъла :)) Създателят на Кибертрон. Само дето Кибертрон никога не е съществувал освен на хартия :)))))))))

Не се ебавайте с Ахмед! Аз познавам един Мехмед от с. Вълкосел, дето може да събере в акъла си междупланетен космически съд с 500 млрд. космически сили и обнадеждаващ комерсиален потенциал! Още не го е визуализирал в 2D или 3D, за което вселената му е благодарна! Щотоооо.... Щото същия, ако пръднал, а Тромпета е пуснал 200 крилати ракети, заради химическата атака!

Не съ издържах: На пътя на създаването е - в момента клати "Идеята" - на ръка! Де да бехме повечето кат тоз българомохАме-Ахмед. (точка е знакът)

Аман от олигофрени

Аман от олигофрени

Само да уточним, че идеята е на ниво "3D визуализации", без технически чертежи и работещ прототип. Търси финансиране. Служители на фирмата - 1 бр.

само да кажа ... в село Слащен електропреносната система НЯМА да издържи на зареждането на тази кола ... вземете мерки

350кW станции, аве Гогов той автора, че не е добре е ясно, ама ти къде си в цялата работа?

Chefo77

350 киловата е поносимо. Виж, 2.7 мегавата е плашещо. Явно станцията на Alieno ще е позиционирана я в Козлодуй, я в Марица-Изток, я на Белене ...

350кW, съвместими с CCS има от 2016 г. По план, до края на 2020 г. в Европа трябва да станат 1000.

Гогов, спри са, ти прочете ли си новината като я постна или просто копна текста от глупавият им сайт?

#supercars #AI #vault7