Toyota пуска трицилиндрова Corolla с мощност 300 к.с.

Tоyоtа рaзрaбoтвa cпoртнa вeрcия нa хeчбeкa Соrоllа, кoятo щe нocи трaдициoнния прeфикc GR (Gаzоо Rасing).

Обратно в новината

Коментари - Toyota пуска трицилиндрова Corolla с мощност 300 к.с. | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е просто компактна кола, една от най- евтините и незабележителни коли в света, карат я предимно жени и студенти. От какъв зор искат да слагат на тая колица 300 коня, при това в някакъв супер измислен 3 цилиндров двигател,не мога да разбера.

Тези автомобили са за маняци. За маняка колко ще изкара двигателят е подробност. Ще я юрка няколко години докато я издуха и след това за малко пари ще дойде у нас. За да я купи друг маняк, който не може да си я позволи, но непременно ще и надупчи ауспуха да ръмжи като за световно. Имал съм Ярис 1.33 99 к.с., в момента карам Корола хибрид. 260 к.с. за първата и 300 за втората за мен лично са безумие.

И защо трябва така да се форсира двигателят ? За да изкара 100 хиляди км ? За да е неизгоден ремонтът му ? За какво е това издевателство ? "Програмирано износване" ? За дегенерати-консюмери ?

И защо трябва така да се форсира двигателят ? За да изкара 100 хиляди км ? За да е неизгоден ремонтът му ? За какво е това издевателство ? "Програмирано износване" ? За дегенерати-консюмери ?

300 к.с. от 1.6 л., означава проектоживот максимум 3-5 год. при правилна поддръжка! Уверено се движим към стандартите на Формула 1 - 800 к.с. и 4-8 часа живот на двигателя. Взимаш колата за 50 хил. евро, караш до морето и обратно, след което трябва да си купиш нова! :))))

Баш натам сме тръгнАлЕ :) Аз,като виден динозавър,имам две возила - едното 4.0 литра /190 кс,другото 3.6 литра/256 кс.Ресурс бол...

Чакам двутактовата и версия. Тази много скъпо ми идва.

Уверено вървим към двигателите произвеждани от Трабант и Варбург.

Скоро двуцилиндров,очаквайте в скоро бъдеще сензационния едноцилиндров мотор!

Трябва да видиш Koenigsegg-а как прави от 3 цилиндъра 600hp :)

и вдругиден двигателя за подмяна