Toyota показа как произвежда ”колата на бъдещето” (видео)

Toyota показа как се произвежда изключително перспективния и задвижван от водород сериен модел - Mirai.

Обратно в новината

Коментари - Toyota показа как произвежда ”колата на бъдещето” (видео) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези процес ми изглежда доста допотопен. Отдавна в заводите на европейскитепроизводители всичко е механизирано и е с роботи.

val55

Много вероятно е до 5-7 години всичко да се прави от роботи, а в халето, ще има 10-15 инженери, които ще следят производственияут процес, и се намесват само при отклонение от специализираните функции на някой робот. Най-вероятно е японците първи да постигнат роботизацая в икономиката, но тогава ще имат над 50% безработни, а по натам във времето, още повече. Вече, ще се касае за ново държавно устройство, и предполагам, че те още от сега имат или ще имат разработено такова при такава висока безработица. Няма как да се компенсира безработицата от масовото навлизане на роботизацията, и това навежда на мисълта, че бъдещите държави, ще са силно социални, за да няма бунтове, а при кандидатстване за работа конкуренцията, ще е направо жестока. Това чака целият свят в едно не много далечно бъдеще, като цяло, а Япония в много близко бъдеще..... Няма да е леко за никой, но с навременно разработване, и прилагане на новото устройство на държавата едва ли, ще има голями сътресения, ако още от сега се разработят схемите на устройство, и се прилагат в някои сектори на икономиката. Повече внимание, и уважение към всички хора особено към тези, които ще са привилегировани да работят. Успех!!!!.....

Най добрата марка-няма янки-шваби.

безпорно това е една многообещаваща переспектива.тойота е номер 1 тук в уса,но едвали ,ще допуснат да се развие барзо на пазара,които започва да се натрупва с хъбрид и елецтрически коли.трябва да се изградят водородни стации а има още много безин за горене.големите акули производители на горива няма да ги допуснат лесно. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не бе руски завод е това!! Не за коли, за танкове....

Кога ще ги стигнем японците?!Toyota-the best brand in the world