Tesla се самовзриви в Шанхай, а друга се самозапали в САЩ

Tesla Model S експлодира на паркинг в Шанхай, а Tesla Model X се самозапали в предградие на Питсбърг.

Обратно в новината

Коментари - Tesla се самовзриви в Шанхай, а друга се самозапали в САЩ | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Досега не са измислили КОЛА да върви без батерия...това може би ще бъде следващия НОВ "подвиг" на изобретателите.

Няма как автомобила да е американски и да не е боклук, купуват ги само заблудени и неразбиращи хора .

Нови технологий. Няма начин нещо да не даде фира. Добре че няма жертви. Как Тесла ще се справи със ситуацията е истинския тест.

Американците трябва да се занимават само с това, което умеят най-добре - да отглеждат говеда.

А ти колхозник с какво се нимаваш та все кравички ти в главата?

Мойто Москве пък както и да го мъча не пали. Де го тоя юнак дето прави Тесли да помогне да запалим и мойто Москве че в гаража искат много пари само за Добър ден

Моля,ако дира намери преводач от дзън-пън-дън-тън-мяу,ще бъде по -достоверно какво се случва.Просто казвам.Този език -китайският де, е невероятна шумотевица.

Ами натам вървят нещата, на изделията изтече ли гаранцията се самоунищожават. Планираното остаряване в последен стадий.

Кола терорист

А защо видеото е от мобилен телефон, а не от охранителна камера? Само питам.

Накой очаква запалването...

Абе кух ли си или просто така си дрънкаш....нали е видео запис от камери...превърташ назад и записваш с телефона си .... ей това логиката за нищо я нямате май а...

Човек, сляп си. Това е охранителен монитор, доло в ъгъла дори се вижда часа и датата на записа. Нормално е, камерите да са насочени където са най-скъпите коли..Едва ли ще сним,ат някое трабантче!

Амииии може би защото паркинга се охранява денонощно и файловете които се записват са доста големи...и за да ги прехвърлиш и отрежеш частта в която се запалва колата изисква време и работа, а с телефона е най-лесно тъй като натискаш един бутон запис в телефона си....капиш

Неправилно поставена газова уредба и резултатът е налице.

porednata antireklama na tesla kak pak tochno kamerata snima samo teslata

Говедарски те технологии най некадърните технологии в света. Кораба на Мъски и неговия Спейс Х се взриви и отнесе половината Кейп Канавъръл а сега и тези гърмящи Тесли които са си цяла тесла!

Като знаеш какъв тъпак си, защо ръсиш тъпотии. Дай да видим рашистките технологии в електрическите автомобили. За космоса да не отваряме темата (кой колко изстрелвания има)

Мри в кофите ве козяшки путак и еврофекал нещастен! Педик недоклецан! Това което аз казвам, са факти Кончито, а от твойта уста излизат само лайна! Горят ли като ковчези краварските щайги тесла! ГОРЯТ!ПУТАК! Взриви ли се щайгата на Мъски Драгон Крю отнасяйки половината Кейп Канаваръл?! ДА! ВЗРИВИ СЕ! ФАКТ!

Изрита ли Рогозкосмос от пазара?

1. Газовите ви колици гърмят в пъти повече! 2. Предпочитам да ме бутат автономни коли отколкото ДВГ управлявани от мангали, друсани, пияни, идиоти и т.н. 3. Не разбирам каква е тая злоба срещу някой, който се опитва да се бори със статуквото и да прави нови и интересни неща. Вие сте против? 4. Защо виете като заклани като се вдигне нафтата и бензина, а се подигравате на електрификацията?

"Предпочитам да ме бутат автономни коли....." бутали са те автономни коли та знаеш кое предпочиташ и кое не - типичен булгаристански малоумник говорещ наизуст!

спокойно , после ще ни блъскат автономни коли а някои ще изкарат по още 100-на милиарда от тази феноменална глупост

Просто се самозапали, какво украсявате

Айде, айде. Баш си думна.

Всякакви коли се самозапалват, коя от мишленце, коя от тръбичка, коя то батерийка.... Тия дни падат самолетчета........ Това са машини правени от хора! Всичко е възможнода се случи!

"което би нанесло сериозен финансов удар на Илон Мъск"!! Според официалната статистика, компанията Тесла до момента е на загуба от около 6 милиарда долара!! Сериозна сума за компания която произвежда по двеста хиляди коли на година в палатка. Така че още някалко стотин милиона или милиард не е кой знае какава работа.

Тотални глупости! Има дългове, а не загуби. И произвежда по 500 000 на година.

Това къде го прочете за произведени 500 000 автомобила годишно?

Много важно.. 3 месеца след излизането на Авентадор се бяха самозапалили 5 от общо 15 бройки.

БРЦК

Проблема е ,че запали ли се това и няма гасене.

"Паркирана на подземните паркинги в Шанхай е избухнала, причинявайки вреди на съседен автомобил." А, бе земете го пратете тоя Гогов на училище да научи правопис и граматика, то бива бива, ама... За това къде е пълно или кратко членуване въобще пък не коментирам!

А какво ще кажеш за ОТРЕМОНТИРАН???!!!

КИКИКИКИ НА ВИ ТЕСЛА !

ето - китайска изработка на американски дизайн- пълно менте!

Какво толкова, вчера му гръмна капсулата на Елончо, вие за две Тесли се кахърите... Не разбрахте ли какъв балон са тия електрики?

Досега не са измислили КОЛА да върви без батерия...това може би ще бъде следващия НОВ "подвиг" на изобретателите.