Tesla представи най-бързо ускоряващия автомобил в света

Tesla представи новия Roadster - най-бързо ускоряващият автомобил в света.

Обратно в новината

Коментари - Tesla представи най-бързо ускоряващия автомобил в света | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и аз ще си вземам една. жълта на свят. така ще ме познаете в софия, че сам ивомир.... не може да имам най-яките еколела и да не си взема най-яката екола... нема как да стане тава (4 китайски с 8fun 1,000w среден мотор: sobowo а8 с 1kwh батерия, sobowo tt 2 бр. с 1.4kwh батерия всяко, leili enduro 2.9kwh батерия). като пристигнат почвам да тренирам за бухово-врачеш преходи... и тази тесла как ще ми отива само?!? харесал съм си и самолета на люис хамилтън. искам го 1:1 с неговият червен цвят... ама за тава след 2-3 години. може заедно с откритата тесла да съвпаднат...

Само внимавай като се събудиш да не цопнеш в цукалото,че смърди яко но нали до главата ти седи S класата поне има какво да галиш до като задремеш:)))))))

и най-хубавото на таз тесла е че е изцяло руска ....

Тая работа с Теслата ми прилича малко на експериментална дейност за която някои богаташи си дават парите за калпави ел.возила, смятайки че по този начин са в крак с някаква авто мода. Теслата има приложение само като градска кола и то ако имаш гараж където всяка вечер да я зареждаш, ако искаш да отидеш с нея примерно до Гърция на почивка или дори на нашето черноморие на почивка за 2 седмици, ще ти трябва друга кола. Или казано иначе: всеки има нужда от 2 коли, една електричка за града и един дизел за екскурзии извън града. Нещо не ми се връзва!

А бе дядка ти прочете ли,че минава близо 1000км. или само си храчиш....скоро и тук нафтовите печки ще ги спрат ти за дизелче още мечтаеш но след каруцата явно това е лимузина за теб:))))

Е, едно не може да му се отрече на това "момче" Илън - умее да продава мечти в лъскави опаковки. Може компанията му да затъва в дългове, които после данъкоплатците, а не той ще изплащат, може да не произвежда и да бави вече предплатените Модел3, но пак пробутва същите пинизи и маймунките скачат от удовлствие и примирата от щастие. И само за уточнение - вярвам че бъдещето е в електрическите автомобили (били те с батерии или водородни клетки или следващото наистина добро решение, каквото и да е то), но повече вярвам в принципа на свободната конкурнеция и пазрната, а не дотираната икономика. Вярвам че новите неща (коли, телефони и т.н.) трябва да са по-добири и по възможност по евтени от нещата, които се опитват да изместят - само да са по-добри някак не ми е достатъчно.

Модел 3 НЕ Е предплатена. Запазваш ред срещу 1000$. Мисля, че въпреки всичко ще успееш да направиш разлика между 1000 и 35000.

Явно или това или горивните клетки са бъдещето или и двете.тди.....ще изчезне в близките 10 години но сигурно в България ще се търкалят още сума ти време.

При такова ускорение всички гърли стават плоскогърди или им гърми силикона.

Буахаха а голфу от коя морга ще го вземеш

айде да направим един тест! Аз взимам един гоуф 1,9 тди , ти взимаш най-бързата Тесла и тръгваме заедно за Лондон, като в Топ Гиър и ще видим кой ще пристигне пръв!

точно така, 1,9 тди е истината

Тролей!

само гоуф признаваш,а?