Студентка от Пловдив може да шофира всичко

23-годишната студентка от Пловдив Стилияна Бакалова има златен талон и 16 категории за шофиране.

Обратно в новината

Коментари - Студентка от Пловдив може да шофира всичко | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе и аз познавам една дето има и С категория, ама на книжка. Напрактика даже и кола не може да кара. Тъй че... Тя книжк акола не кара.

Браво на това дете. Желая и големи постижения и също така и тя да кацне в България с най- големия самолет. Горда съм да чета това. Вие злобари, може би искате да се информирате как на нейните години се напиват, надрусват и гледат простаци като вас. А, също убиват хора, защото са келемета без книжка, ииииииииииии без образование. Подобни има в изобилие. Ваши потомци. Не можете да радвате, ощетени сте. Това е само защото сте необразовани и не хора.

Общо взето има 4 категории - A B C D и ремарке.Ама журналистите нали гонят измислените новини.А забравих - и трактор.И какъв кяр от всичките категории.

оказва се , че мое да кара доста, ама не всичко. Като гледам коментариите по-долу има и неща които може да кара, ама не е обявила. Щото си е по подразбиране.

А колело без седалка мое ли да кара?

То бива тъпизъм, но толкова куха и тътнеща на празнота статия си е попадение! Въпросната дама, която е изтипосана като супергерой, в последствие ще се окаже дъщеря/метреса/кандидат снаха на местна пловдивска мутра/тиква на фамилия. Някои от категориите изискват практика и стаж, както и навършени години, които това седналото на снимката ги няма. В допълнение - монументалните й трудове по авиация са неща, които се правят като курсови проекти и задачи откакто съществува авиацията. Всеки възпитаник на авиационен институт ще го потвърди. А нейните трудове ги представят едва ли не като пробив в науката. Срам за редакторите, очевидно са си самоповярвали, че рубриките се четат от малограмотни като тях.

За да изтипосат такава безсмислена статия, има три варианта: 1. Пълна липса на новини от авто индустрията; 2. Пълна невъзможност на редакцията да си намира и представя новини; 3. Платена статия тип реклама. Иначе подкрепям коментарите, че за всички тия неща се иска време и пари. Пък и при толкова научни трудове, кога шофира, кога пише, въобще спи ли?!. Редакцията със сигурност.

Браво на девойката! Остава да вземе категория и за тролейбус.

За категория Д (автобус) не трябваха ли поне възраст 24 години и 3 години стаж на камион преди това? Преди време поне беше така. Отговорността да возиш хора е огромна. Има си хас да сложат подобна пикла да кара 50 човека. Едно е да имаш еди коя си категория на книга, друго е наистина да можеш да караш такъв автомобил.

А рУлЯ на селскопанския ..... дали ще може да върти?

А рУлЯ на селскопанския ..... дали ще може да върти?

Интересно кога е имала шофьорски стаж,че има катеория DE.Тъй де кога е учила и кога е работила...

А к.р на две тръкалета може ли да шофира.

А ЛЕТЯЛА ЛИ Е и С Какво и Как,моля Да обясните на по-несещащите се

Браво но.....просто е невъзможно!Дамата е на 23 години и кога е карала курсове за тези категории и едновременно да е студенка четвърти курс и да има и летателни часове?Имам колега който е на 52 години и има почти всички категории!Има разлика нали!Просто изглежда фантастично!Зная че за някои категории не се кара курс но все пак е просто невъзмокно!Колкото и голям талант да е просто времето не достига!

Не е само до времето, на много хора и парите не им стигат.

и акъла

C категория можеш да изкараш на 18. Няма изисквания за стаж, и години. Трябва да имаш В категория, ама веднага след това можеш да почнеш да караш C. А може да е карала преди да въведат изискването за B категория и да е взела директно C. Изискванията за А категория ги променяха скоро, може да е карала по-рано. После ДЕ за автобус и ремарке на 21 години. A, C и ДЕ са достатъчни, за да имаш всички останали. Tкт се дава с C. D и E се карат заедно.

Пълна лъжа. С категория - 21 години и наличие на Б категория. Поне от няколко години е така!

Няма за "опасни товари". Значи не всичко може да шофира. Като почнете с такива заключения и ме е срам да ви чета.

Няма за подводница, дирижабъл, въздушен балон, кучешки впряг, танк, ракета.

Браво на момичето.А вие с тъпите коментари сте идиоти и то Некъдърни

А ти си дришльо/дрисла

това че има право, не означава че може! колко хора имат рибарски билет, а си купуват риба от магазина?!

Умно бре! На тейка си ша да е. То, на президента ша й рода, а? Инак, има у назе много умни и зафатни, ама по им лесно между чужбинските умници да блестят, щото у назе ги не бръснат за слива.

какъв е смисъла да изкарваш категория, за нещо което никога няма да караш. това е все едно да се научиш да четеш на иврит, ама никога да не четеш.

За да изучиш устройството на машината, за да разбереш как работи и да имаш впечатления от първа ръка, може би?!

Браво! Яко! Готина!

Да е жива и здрава и да вдигне и други самолети

E това девойче го сакам за жена. Га се напием, да има кой да ме вози.

Браво на девойчето. В Бг няма такива момчета дори вече.