Стари Лади и ”млади баби” (снимки)

Комбинацията от стари автомобили, носещи марката Лада и млади момичета е доста необичайна, но също така и атрактивна.

Обратно в новината

Коментари - Стари Лади и ”млади баби” (снимки) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за такава "баба" сменям БМВ-то за такава "лада"

Хайде сменете бабите с мацки. Когато казали на маршал Жуков, че много войници са загинали, той рекъл: "Бабы народят новые".

много стари!е да боядисани,ама вдигат ли го,вдигат ли или разчитат на мацката да симулира!

Големи таратайки !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Стават за отпраскване

Мммммм зелена жигулка, с хромирано огледало. Спомен от буйната ми младост. Само че без мацката :). Но това не ми пречеше да цепя със 140 в лява лента, докато вятъра по Тракия ме буташе в мантинелата. Никога не съм бил по-щастив след това. С недодялаността си тези коли те карат да се чувстваш жив...и да имаш страх от автомобила, което е важно за да не се пребиеш по-късно, както правят някои младежи напоследък.

Помня,помня и аз "бялата лястовица" 2105 1988година реколта... Хвърчал съм със 150 покрай Плиска/ леле с кой акъл?!/ . Бех и качил летни джанти-бъбреци излъскани до блясък и страшна музика... Помня и сълзите в очите си,когато репатрака на НОРД я закара през 2011г на претопяване... След 17 години зад волана и с нея си отиде и част от младостта ми...

Екстра са си и ладите и мацките, нямам забележки! Мисля че идеята и изпълнението са на ниво, нито има нещо пошло, нито грозно, напротив - интересно е и приятно за гледане!

Мъка-а-а-а-а-а..!

Наскоро гледах в един магазин за алкохол и цигари една промоция: Водка "Собиески" в пакет с енергийна напитка. Значи искам да си купя водката, ама защо ми е енергийна напитка, какво да я правя като не я искам? Та същото и с Ладите. Да речем, че момичетата са хубави, добре ще си взема едно момиче, ама Ладата за какво ми е? Промоция?

Ако щете и голи 18 годишни момичета да снимате до Ладите, Ладите пак си остават начин на мислене, докато западняците се возят на автомобили. Дори в една Англия където навремето Ладата беше хит на пазара като най-евтината кола, вече тези возила излязоха от мода, защото голите момичета не могат да гарантират високите ЕВРО стандарти за вредни емисии на руско-съветската Лада.

На руски "баба" в буквален превод е "мацка", да не използвам още по нецензурната дума. Жаргон, преведен по безумен начин. "Бабское царство" е "женско царство". И няма общо с бабочка-пеперуда.

Охаа, супер са.

Мислех че е някаква специална колекция, а то събрани от нета снимки на разни естусиасти. Повечето честно казано плашат повече от фолк певица на живо ... Тези на първата снимка направо ... Има един руски лаф: нет страшнийх баб, ест мало водка И да, баб е жена, мацка, а не баба, както някой вече е отбелязал:)

Кичо

Лада докато е млада после жигули ... щот мема кой да я жули...

Интересен факт е, че на Запад са се отказали от името Жигули, именно поради факта че прави асоциации със жиголо.

За тъпака дето е преписал статията, "бабочка" на Руски е пеперуда. Тук се има предвид млади мацки-"молодые бабы", а не "молодые бабушки". Па пусни един google translate като знаеш само Български...

са убийствени!

Последната снимка е на ладата на бившия кмет на Стрелча, с което се обяснява липсата на манекен.

Тъжно и пошло.

Да се смее ли човек,да плаче ли....то руснаците какво да покажат горките като нищо не правят освен оръжия и мацки за износ

Русия - 18 Нобелови лауреата България - 0 За писатели, художници, композитори - да не говорим. Тъй че - не сте в позиция да ги плюете, защото като плюете нагоре ви пада на челото.

Доста често доказваш,че наистина си куха лейка-статията е за КОЛИ но жените разбират от тях колкото мъжете от бродерия но те пък си траят по този въпрос но вие винаги имате мнение за всичко....и ако трябва да замълчите сигурно ще гушнете букетчето

Аааа, не е вярно това! Елиас Канети - Нобел за литература. Роден в Русе. Сега очаквам веднага дуплика на репликата ми - "Ама той не е бил в България когато е творил". Е, и? Руските учени с Нобел да не би да са всичките в СССР били или в Русия? За руските учени, писатели, художници и прочие Русия винаги е била мащеха. Повечето са бягали от социалистическия "рай" в чужбина. Вярно е, че и сега има млади руски учени с Нобелова награда, но посочи ми кой от тях живее и работи в Русия? Няма такъв или аз поне не знам! Константин Новоселов - с Нобел за физика, живее и работи в Англия! Даже са му присъдили титлата "сър" - сър Новоселов!