Нов руски автомобил се разпадна пред очите на Путин (видео)

Президентът на Руската Федерация Владимир Путин инспектира чисто нов UAZ Patriot, който обаче започна да се разпада пред погледа на държавния глава.

Обратно в новината

Коментари - Нов руски автомобил се разпадна пред очите на Путин (видео) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както винаги и тези гафове ще се оправят с малко повече излишни приказки! Нали така, драги глупави русофили?

Смешници!

Говорете каквото си искате но ако на вашата кола дръжката се откачи докато се опитвате да я отворите надали ще бъдете радостни.това е военен автомобил.би трябвало да е безумно здрав.както и да го наричате си е срам.

Някои вече са зомбирани от американската пропаганда, как може да сте толкова прости и да се хващате на всяка глупост която с сътворило някое тъпо американско говедо.Много малко е истината в тази публикация, истината е съвсем различна и това е само куриозна случка.Управлявал съм и американски Jeep , английски Rover и руски УAЗ, на сняг, лед и киша най- добре се държи УАЗ, защото е правен за такива условия .Това е истината,няма лъжа. Разговора за качеството на возилото е друг, а иначе всяка дръжка на бравата може да се отчупи, зависи колко сила ще приложиш.

Така е, този който е написал минус, нека се обади да дойда да му откъртя дръжката на вратата, на какъвто и да е автомобил, само на танк не става, пробвано е!!!

Някои вече са зомбирани от американската пропаганда, как може да сте толкова прости и да се хващате на всяка глупост която с сътворило някое тъпо американско говедо.Много малко е истината в тази публикация, истината е съвсем различна и това е само куриозна случка.Управлявал съм и американски Djeep , английски Rover и руски УAЗ, на сняг, лед и киша най- добре се държи УАЗ, защото е правен за такива условия .Това е истината,няма лъжа. Разговора за качеството на возилото е друг, а иначе всяка дръжка на бравата може да се отчупи, зависи колко сила ще приложиш.

РУСНАК И ТЕХНОЛОГИЯ-ОКСИМОРОН:)))))))))

Не помя откога не съм се смял така...

рашките сами хладилник не могат направи, че кола... апропо някои от форумниците случаино да има в кащи руски телевизор или телефон...

Не се е счупила дръжката. Просто по-умния отстъпва.

Просто дръжката е блокирана от системите на колата и руския военен е як, а не американски педал.... Сензация няма...

Гледах едно видео, което показваше група мужчин, които с много срам, партиотичен срам, показваха какво представлява УАЗ, току що изваден от завода и продаден, т.е. купен. Хора, такова нещо няма! Такова нещо не съществува! Това е всъщност май единственият автомобил, който се произвежда под мениджмънт и контрол на руснаци, а не на западняри. Всичко, което сме свикнали да наричаме руска кола, т.е. което стига до чужд пазар, се произвежда по западен лиценз и под западен мениджмънт. Тези УАЗ са под руски. Момчета, аз заварявам в пъти по-добре. От колонката на колата, която заснемаха тези руснаци, висеше неизрязан електрод! Заварките бяха чудовищни, боядисването беше срам, уплътненията бяха примитивни. Тампоните по ходовата част бяха изрезки от многослойно ремъци, рязани на ръка. Трябва да разберете, че РУсия е урод днес. Посткомунистически пиян, посран урод. И това не с омраза, а с разбиране. И със съответната плитическа позиция, защото поддръжката решава политическата сила. Това е непредвидима държава. На политически език думата непредвидим се превежда като луд. Докато хората позволяват да зависят от луди, ще са бедни, застрашени, ще са в и пред постоянен провал. Време е да разберат хората по света, че добър живот се гради с много гражданска компетентност, включително и политическа, с активен принос чрез активна и явна гражданска позиция, при това зряла. Вместо това днес простаците чакат поредния луд, който маа с кяквото му падне, та да им реши проблема. Не, тъпаци. Не. Проблемът е във вас, вие създавате условия на провал, като глупеете и мързелувате, като се страхувате, спите и чакате някой друг да ви свърши работата. При това работата е борбс и непримиримост с проблемите, всеки лично и всички заедно, постоянна грижа и участие, но УМНО, МЪДРО, ОПИТНО. Комунизмът остави огромно стадо некадърници и простаци, които хабер си нямат от кое какво следва и правят грешки като субекти на държавата и като част от нацията.

Ако и на подводниците люка им се отваря по същия начин и летците на прехвалените им аероплани ги блъскат с чук за да отворят фанара ,става ясно защо толкова лесно се дава звание Герой на СССР /пардон/ на Руската федерация.

Ами, това е положението Минке, добавил офицера.

Колата се разпадала?!? Това че е счупил дръжката нее точно като разпадане на колата. А даже задната врата не се затваряла. Еми то на всяка кола ако ме я засилиш малко няма да се затвори бе бунаци. Страшна сензация.

Те такив акато тебе правиха комунизъм. Такова нешо могат да правят само бездарници и нискоинтелигетни цървули.

На руска кола вратата и на жена устата се затваря по един начин-с удар:))))толкова си могат "братушките",това не е от вчера и няма новина

Злобейте, докато американците треперят от руската военна мощ

треперят да ...да не ги удари някоя паднала дръжка от руски самолет по главата. гУлема си тиква :)))

Злобейте, докато американците треперят от руската военна мощ

Чък Норис им е счупил уазката!

Когато Господ е раздавал акъл, руснаците са били пияни на военно учение...

Гледах внимателно. военният със сила откъсна ръчката и после я хвърли вътре в колата. Хм. Това ли е сензацията? "Разпадане" значи нещо друго.

Каква сила!!!! Путин направо изяжда колата с поглед

А Герасимов до него,опулил се е здраво...

А Герасимов до него,опулил се е здраво...

За това ви казват хората ЗОМБИТА на вас.....каквото и да направи руския мужик вие изпадате в дилириум и се посирате чак.....хора които не искат да видят истината и като папагали само превъзнасяте комуноидната паплач нямате място тук

Третият на снимката е поне на бутилка водка !

Третият на снимката е поне на бутилка водка !

Козяшките идвиоти се насраха от кеф заради една счупена дръжка поднесена им от един уважаван сайт като разпадане на цялата кола.

че толкова си можете, да не говориме за почерпения армейски елит който щъка около вожда. Това не са кравари, това са истинки ГОВЕДАРИ !

Ами да! Нали на тренировката за парада, когато танкът им "Армата" се повреди и почнаха да го теглят, коментаторът се опита да прикрие гафа, като каза, че това било "планикрана евакуация на повреден танк" СМЕШНИЦИ!

Затова тази година го пратиха за претопяване

Ами да! Нали на тренировката за парада, когато танкът им "Армата" се повреди и почнаха да го теглят, коментаторът се опита да прикрие гафа, като каза, че това било "планикрана евакуация на повреден танк" СМЕШНИЦИ!

ЕДНА ДЪРЖАВИЦА ПЪЛНА С ИДИОТИ, РЪКОВОДЕНА ОТ КГБ-ФАШИСТ-НИЩО СВЯСНО НЕ Е ПРОИЗВЕЛА И НЯМА НИКОГА ДА ПРОИЗВЕДЕ!! ДОЛУ ПУТЛЕР!!

Нищо СВЯСНО не става от теб, неграмотник.

Ти пас си ноо убаф.

Преди години се качвахме с джип Тойота през зимата от Пампорово за Снежанка. Някъде по средата Тойотата забуксува и спря. Обадихме се по радиостанцията до горското стопанство. Изпратиха ни една Уазка. Натоварихме се на нея и ни закара за нула време до върха. Толкова за руската машина.

Я кажи от къде точно се качихте, че през зимата до върха има само гъста гора, лифтове и писти? А ти Пампорово си го виждал само на снимка...

Много си плосък зомби....провери първо на картата къде е Пампорово

някои ще опознаят източните краища на родината си...

Смешно е заглавието. Смешно и невярно, но такава си е журналистиката не герберасткия дирник. Аз лично видях как една врата не се отвори, но разпадане не видях. Дираджийте може и да са видяли разпадане в мечтите си.Народът казва по този повод: "Гладна кокошка просо сънува."!

Да приятел, дръжка на брониран военен автомобил. А виждал ли си видеото, в което руснаци оглеждат чосто нова УАЗ, купена от някакво учреждение. На едно място дори бе останал електрода пи заваряването, и го бяха боядисали ...

Счупената дръжка разпадане.

Сорос е счупил дръжката предната вечер.

Какво ли не би направил Дир в името кефа на ББ и ЦЦ . Ако трябва и новина от преди 4г ще публикува. Да живее българоамериканската любов$$$$.

Тъй ли, за мен пък ми се струва, че Дир е изключително про-руски настроена. От това повече само Лайф нюс ... ама то са си руски държавни медии.

Новината е от повече от 5 години и не представлява нещо феноменално днес. Смешно, но вече съм го гледал. Малко е жалко да се смеем на виц от миналия век... Не говори добре за нас

Видео от преди 4 години??? За вас това сега ли стана новина дир.бг???

причината вратата да не се отвори е била забравена празна бутилка от водка в заключващата система.

Искали както трябва, но се получило както обикновено. За мен много показателно бе стъпването на Путин в длъжност - опразниха улиците на Москва, за да мине кортежа. Където и да се появи той, публиката е все подбрана - клакьори. Този човек знае каква страна управлява - дори автомобилите които са за показ - за реклама - и те не палят или се разпадат при опит да му отвориш вратата. Не ми се мисли какво е качеството на продукцията, която не е за показ. И обратното - в "упадъчния" запад включително в "еврогейския" ЕС политиците ги хулят, някои получават и торта в лицето, домати, освирквания, но благодарение на всичко това, въпреки проблемите, въпреки корупцията дето я има и там - държавата работи. И там дето работи държавата работи и икономиката. Има хубава продукция, включително автомобилна. Президента на САЩ се вози в Линкълн, английския премиер в Бентли, френския в Пежо май последно, в Германия Меркел е в Мерцедес, а Путин защо се вози и той в Мерцедес, а не в нещо което е "сделано"? Срамна работа. Май вече е време да отпуснат юздите, за да тръгне страната напред.

Симпатични сами руснаците но вярно нещо не се справят с колите :)

Абе, гафа си е гаф. Добре че, поне ракетите им непадат толкова лесно. А то май и там си имат достатъчно гафове. Стараят се милите, ама като не става!!!

То не се знае с ракетите им кви гафове стават! Там всичко е секретно, батка, няма журналисти... Щом един елементарен танк закъсва, дето е с елементарен дизелов двигател, смятай кви гафове имат при ракетите, които са доста по-орецизна работа ... Ако нямаха почти неограничени природни ресурси, а трябваше да разчитат на качество (като останалия свят), щяха да са измрели от глад ...

Смешно е и жалко. По жалкото е че много Българи бленуват за Русия ,Руските технологии и Руския начин на живот.

ТОВА СА ПАМПЕРСИТЕ ОТ МИНАЛОТО,ТЕ ДРУГО И НЕ ПОЗНАВАТ А ОТ НОВОТО СЕ ПЛАШАТ

Русняците винаги ме изненадват с непохватността си! Тоя инцидент, обаче го отдавам на предварително раздадената водка на екипа . На руснак водка трябва да се дава след свършване на работа!

До каквото се докоснат и се разпада.Не стават за работа,само от продажба на суровини могат да живеят,от тероризъм и шпионаж,ама това е до време

Молодец, ребята!

Което,да не се разпада при тях?!

Ако си стрелял с Калашников ще знаеш отговора...

И калашника е толкова руски колкото жигулето но руснаците ако не откраднат или закупят някоя идея нищо не им се ражда в алкохолните тикви

Умрееееех от смех....:)))))) Обаче генерала ме изкефи яко с импровизациите. Прилича на мечок...и като старо куче не загуби самообладание...старото си е старо...! Първо съобразително пусна дръжката вътре да не се вижда и да не привлича повече излишно внимание и второ... като не става през предната врата защо да не влезе през задната... тя поне работеше за момента. Обаче и Путин не е новобранец и тия номера не му минават Голям цирк. Трябва да спре да инспектира автомобилни заводи. Не му върви на тях...

... това с дръжките е стар номер... чтобу не сдаватcя врагу!

Можеше и по-оригинално оправдание да измислят ! Например че Обама се вмъкнал вечерта и отвил болтовете на дръжката :D :D :D Нали все той им е виновен ?!

Банда дебили...

Не позволява те да бъдат отворени, ако двигателят не работи и в колата няма поне 3ма пияни руснаци с единия крак да са стъпили извън колата и да са със лека усмивка на лице

Изражението на Путин показва тъжната истина - всичко до което се докосне пияна руска ръка е безвъзвратно увредено и той много добре разбира това. Така е и с прехвалената им военна техника - словесни тиради за най-най-най - и накрая- нищо.

Изражението на Путин показва тъжната истина - всичко до което се докосне пияна руска ръка е безвъзвратно увредено и той много добре разбира това. Така е и с прехвалената им военна техника - словесни тиради за най-най-най - и накрая- нищо.

Доколкото разбрах "не позволява те да бъдат отворени, ако двигателят не работи, " трябва и на паркинг да работи двигателя иначе не може да се влезе...смешници..така беше със супер танка"Армата" дет не можа да тръгне, така е с новата техника на парада за 9 май-на трайлери защото не са в движение още, така е с "фантастичната Лада и Волга които освен на 3D Анимация никой не е виждал.....Е май трябва да се смени името на държавата -"ЩЕ...":))))))))))))))))