Nissan се готви да жертва GT-R

Вече стана ясно, че Nissan подготвя тригодишен план за съкращение на разходите с 2,8 млрд. долара.

Обратно в новината

Коментари - Nissan се готви да жертва GT-R | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всъщност Нисан са пред фалит от години, поне по техните данни. Провалят се най-вече при седаните, а изпълнителния директор който беше нает да ги спаси е в затвора за измами. Ще е много жалко, ако найстина жертват GTR-a.

Тия кросовъри толкова модни ли станаха, че да изместят джиповете и пикапите по продажби? Нисан закриха през 2016 легендарната си марка Нисан Патрол. Уж планираха да правят нов джип на платформата на пикапа Навара, а сега се оказва, че закриват и него. Излиза, че от гамата на джиповете им остава само Терано. Много жалко ако е така. Аз имам от 10 години Нисан Патрол, който използвам за работни цели. Не съм ловец, нито офроуд маняк. Джипът е стар работен кон, но го поддържам в съвсем прилично състояние, както откъм тенекии, така и двигателя. Отлична машина - минава навсякъде - сняг, киша, лед, кал. Не бих го заменил за някой паркетник - кросовър.

не мога да разбера ,защо ще са зависими от Рено след като в америка ,всяка втора кола е Нисан..навсякъде са,колко пък продажби им трябват ,че да са ок...