Nissan показа кросоувър за 8000 долара

На 21 октомври компанията Nissan ще представи серийната версия на компактния си модел Magnite, който ще бъде най-евтиният и най-достъпен кросоувър на марката.

Обратно в новината

Коментари - Nissan показа кросоувър за 8000 долара | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чак толкова мощен двигател трябваше ли му?

Ей, видяха Дачия Сандеро 2020 и взеха да копират!

Собственика е общо взето един

Като дойде в ЕС става 16000$ или €, благодарение на мъдрата европейска политика( бюрокрация).

Направен е за Индия, други развиващи се страни и Русия. Сега ще се надигне един вой под публикацията ...

цитирай правилно и не вади от контекста! Ето пълния цитат: "Моделът е разработен за Индия, където ще дебютира, а след това ще се появи и на пазарите в други развиващи се страни. В Европа кросоувърът ще се продава със сигурност в Русия." В текста "индия" явно се смята за "развиваща се страна". Тогава за сравнение БГ е страна от каменната ера за съжаление. Друго което се научава от текста Е: Русия е европейска страна; за развитието и в този текст няма оценка. Ти наистина ли си толкова тъп?

Русия е развиваща се страна с атомни бомби. За Северна Корея мисля че няма спор. Когато това го проумеят и самите руснаци, и при тях нещата ще тръгнат.

"От компанията отбелязват, че Magnite ще получи мощен мотор..." "...Nissan Magnite ще разчита на 1,0-литров бензинов мотор с 3 цилиндъра и мощност 72 конски сили..." "За кросоувъра ще се предлага и турбодвигател с обем 1,0 литър, който развива 95 конски сили ..."Но, явно за такава цена, толкова "мощни" моторчета, :)))))))

Като искаш скорост качи се на самолет смотаняк. Аман от мрънкащи недорасляци. Модерният автомобил трябва да бъде надежден и икономичен, а не космическа совалка.

Мотор, ама вози, не ходиш пеша и не те вали дъжда!!!!!!!!