Mitsubishi Express е един от най-опасните коли (видео)

Австралийската независима организация ANCAP публикува резултати от краш-тестовете на фургона Mitsubishi Express, както и видео на самото изпитания.

Обратно в новината

Коментари - Mitsubishi Express е един от най-опасните коли (видео) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много опасен кола бе батко...

не знаех, че се казва 'един кола" хехе

Не е тъй бате или како, един кола, един жилезо, един манго тук имам предвид плода манго

В австралия китайците се разхождат като у тях си , та нищо чудно да са изкупили лабораторията......Щото Трафикът е с 3 звезди от NCAP отпреди 2 години , а този ван едва ли има нещо общо с японското мицубиши освен лепенката отпред.

А аз мислех да си взимам Mitsubishi Джип.. тия outlander и lx300 имат от най ниските цени

Не им се вързвай на тия. Трафикът е с 3 звезди от NCAP отпреди 2 години. Австралийците са се оплескали в случая. Освен това, бусът не е Мицубиши. Ако искаш джип - правилните джипове в световен план вече са само пикапите, другото са паркетници или са ланд крузъри, дето струват луди пари. По всеобщо мнение, оптималният пикап за Европа е L200 и по стечение на обстоятелствата имам такъв, та мога да преценя лично. Най-скапаният пикап от този клас е наварата.

Колата спря фаровете продължиха. :D Мицокошница някаква.

Това си е чисто Рено Трафик с емблемите на Мицубиши.

Вече всичко е просто ребрандирано нещо друго. И онези смотаняци от Мерцедес направо си взеха едно Рено Кангу и един Нисан Навара, смениха им фаровете и им лепнаха новите цени. Направо да почват като в електроуредите - no name китайски производители и клиентът си поръчва какво лого да му лепнат. Виждал ли си примерно новата Зафира? Микробус Пежо Травълър, без никаква разлика, освен емблемите.

Мерцедес са в алианс с Рено, затова са еднакви с рената и нисаните. Двигателите на Е-класите са Рено. Зафирата е Пежо защото Пежо купиха Опел.