Manhart напомпа BMW M6 до 743 к.с.

Manhart разкри своята афтърмаркет програма за BMW M6 Coupe. Тунинг пакетът увеличава мощността на колата от 560 до 743 к.с.

Обратно в новината

Коментари - Manhart напомпа BMW M6 до 743 к.с. | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПомпЯ помпИш помпИ не се помпА , dubletnata forma e dobavena , kato razreshenie,zashtoto dosta ot sofiancite govororiat nepravilno , a dubletnata forma zamazva

Не мисля, че сте прави (всички по-долу). Такива коли няма как да ги карат дришльовците по родния край. Ако сте забелязали, повечето катастрофи са станали със стари и дърти бмв-та (пак са мощни, но са стари). Истината е, че в бг има наистина много много скъпи коли, но някъде да сте чули за катастрофа с ферари примерно ?

"но някъде да сте чули за катастрофа с ферари примерно". Има много такива случаи по света. Преди време имаше един такъв в БГ. Някакъв идиот от висшите етажи на "футбола" беше потрошил едно ферари.

Мощните и бързи коли, не са виновни за родните ни комплексари! Да имаш пари да си ги позволиш е хубаво, друг е въпроса дали имаш достатъчно мозъчни клетки за да не караш с 200 "градско".

Предните колелета докато се сетят да се отлепят от асфалта, задните вече ще са ги изпреварили ама иди им го обяснявай на келешите.

обяснявай на келешите. Не става. Те това го научават с практиката. С последната си "практика".....

А сега могъщите великобритански автомобилостроители ще отговорят с 900к.с. под капака на триколката на Мистър Бийн.

Това е глупаво. Не, тъпо е. Долнопробна история за тъпаци. Най-безсмисленото и зловредно занимание на света след наркотиците са колите с висока мощност. Забавеление за хора без вкус и с неразвита ценностна система.

така е

бройки са вече закупени от БГ камикадзета?