Китайци предлагат доживотна гаранция на двигателите си

Китайската компания Chery обяви, че всички двигатели на едноименната марка, получават доживотна гаранция.

Обратно в новината

Коментари - Китайци предлагат доживотна гаранция на двигателите си | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еми да, преди това пуснаха китайския вирус и сега "доживотната" гаранция е няколко месеца - докато те набара короната и си до там. Само атомна бомба ги оправя тея!

Хайде посмали Манго. Mercesdes, по това време, имаха проблеми с E-Klasse, обаче това за живота на двигателя си е откровена глупост или изобщо не е сменяно масло. А и никаде не е казано какво включва тази доживотна гаранция. Вероятно става дума, че двигателя няма да се скапе непоправимо, т. е. дори основен ремонт не се признава за гаранционен случай. Като искаш, купи си и две китайчета, аз смятам да пропусна. Опитът ми с китайски стоки показва, че започват да се разпадат още с изнасянето им от магазина. Изключение прави само по-скъпата електроника - там животът е 1-3 години.

Какво да коментираме - сега разни "специалисти" ще започнат да плюят, но факта е на лице. Не знам "Как ще ги стигнем американците", но е сигурно, че скоро всички ще догонват китайците!

Немcките двигатели с Еuro-4 -след 2005 произведени при Mercesdes Sprinter едва едва изкарват 250 хил. километра ( ОМ-646) а прu леките малко повече като ( на 180-200 хил. трябва да се сменени веригата ( знам някои ще кажат ; Този добре ли е ?) - като обтегачи направляващи втулки -комплект за да се смени трябва а се свали цилиндровата глава. ( новият двигател е около 9.000 Евро). На 300 хиляди маслената помпа и радиатора така, че списък е дълъг ( в обслужване на двигателя който е за сервизите можете да проверите). Китайски до доживотен и как няма да купиш китайски. ?