Китайският Rolls-Royce започна своята ”европейска инвазия”

Норвегия е поръчала първите 500 бройки на пазара в Стария континент.

Обратно в новината

Коментари - Китайският Rolls-Royce започна своята ”европейска инвазия” | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добра е цената спрямо това което предлага модела. За съжаление няма да бъдат допуснати масово заради лобито на евепейските прозиводители. Ще измислят стандарт, на който китайските автомобили никога няма да отговорят и така достъпните автомобили отново ще са само в Азия и Америка.

Да, мръсниците ги задължават да слагат въздушни възглавници, фарове за мъгла, АВС на спирачките ... Днес на магистрала Тракия Нисан (нов модел) се е ударил отзад в камион и няма жертви. Я се засили и се удари в камион с някой Москвич или стара Лада и ако си жив ще си поговорим отново за излишните екстри, които оскъпяват колите. А да, може и да застанеш зад някой 20 годишна кола и да подишаш прекрасните изгорели газове.

глупости говориш, това не е 80-те, вече всички имат въздушни възглавници и АВС, а за фаровете за мъгла направо е смешно, що не провериш колко европейски модели нямат такива фарове в базовите си модели. що не пробваш с някой стар мерцедес или бмв да се удариш да видим дали ще има разлика от старата лада?

супер е, и е на половин цена от подобен модел на мерцедес, ауди или бмв, веднъж влезат ли китайските коли в Европа, ще настанат тежки времена за европейските производители

Олеле, това е по-грозно и от Ролс Ройс Фантом, който си прилича на лъскава тухла. Същата е тенденцията и при моделите на БМВ и Мерцедес. Явно през последните 30 години са се променили не нагласите на хората, а типа ботагаши. Сега има все повече богати араби, руснаци със съмнителни доходи, китайци. Те не искат да изглеждат изтънчени, а страшни, за това и колите все повече приличат на БТР-и, а не на каляските от 17-18 век.