Китай стри завод за батерии на електромобили в Унгария

Китайската компания (Contemporary Amperex Technology – CATL ще инвестира 7,34 милиарда евро в строителството на завод в Унгария.

Обратно в новината

Коментари - Китай стри завод за батерии на електромобили в Унгария | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С тези растящи цени на електроенергията и липсата на алтернативно гориво...заминаха електромобилите. Обратно в 16ти век на въглища и дърва. Докато започне масово строителство на АЕЦ, което ще отнеме години..

Те, набедените и неадекватни кормчии на ЕС СТРИха (вариант на ЗАТРИХА) целия ЕС (Европа) по заповед на хегемона със санкции уж срещу Русия, та един завод да СТРИят китайците бълха ги ухапала!

Китай наистина са голяма сила във всяко едно отношение, и мощна армия, и силна икономика, и огромно население, ама не съм и подозирал, че могат да "СТРИЯТ" цял завод за батерии и то не къде да е, а на пъпа на Европейския съюз Унгария :-). Наистина, както се казва в предния коментар на ваш читател, ПОНЕ СИ ЧЕТЕТЕ ЗАГЛАВИЯТА преди да публикувате статията, то е ясно че статията ще е пълна с грешки, но поне заглавието да е както трябва.

ПРЕДИ ДА ПУБЛИКУВАТЕ "БИСЕРИ" като: Китай стрОи завод за батерии на електромобили в Унгария! "Чукча писател, не читател", нали?

Аммм, 7.5 милиарда евро в Унгария, при диктатора Орбан? Защо не при демократите от Харвард в България? Десносектантите какво ще кажат?