Jaguar се подиграва с Mercedes в нова реклама (видео)

Маркетинговият отдел на Jaguar пусна доста закачлива реклама, в която британският автомобилен производител се подиграва с промо клипа на Mercedes, озаглавен Magic Body Control.

Обратно в новината

Коментари - Jaguar се подиграва с Mercedes в нова реклама (видео) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали Мерцедес правят по лиценз Рено-нищо лошо,но надолу-някакъв долен се беше изказал долно ;)

Ягуарът е хубава кола при положение, че не те интересува разхода - колкото на малък самолет.

Англичаните могат да правят реклама. германците - автомобили. Нали знаете кой всъщност прави Jaguar - Ford. По-калпаво може да бъде само Renault!

Tъпако,Ягуар не е собственност на форд-аман от прости задръстеняци.

Ех, само ако можех да ги имам и двата автомобила!!! Ще си карам ягуара и ще му се подигравам на мерцедеса, на следващия ден обратно - ще си карам мерца да ще си върне подигравката на писанчо. Пък като ми омръзне да се заяждат един с друг, да взема да си купя едно ферари, да им го върне и на двамата :)))

Нека гледаме фактите мерцедеса замина още след 2002 година. В момента на всички това е ясно и точно затова предимно спортни марки напоследък имат НЕЧУВАН успех с четиривратите си разработки а именно порше панамера, мазерати ghibi,астън Rapide, ягуар също имат пробив и то от одавна, инфинити се представят отлично в глобален мащаб. Вече никой располагащ със средства и малко поне акъл неби си купил немски боклуци като мерцедес или камоли бмв и ауди....ФАКТ!

Не си сред най-умните. По-добре замълчи и си карай старата трошка от 80-те и не плюй по Мерцедес. Бас ловя, че дори не си се качвал.

Нямам и желание да се качвам-но ми се налага да го правя често :( = Мерцедес е сервизен автомобил-лъскав,но направен така ,че да те тупа яко по джоба :( пък и е собственост на араби :(

Големец-губиш баса-всички са се качвали на строшеняците от градския транспорт! Макар,че от прякора ти и изказванията съдя,че си селяк с големи комплекси и от там идва простичкото ти и ограничено изказване. Селяндура си го е казал...

Във всеки случай бих карал Ягуар, Астон мартин, или Ролс, ако имам излишни парички. В англ. амтомобили все още има "класа" и аристократизъм. Те не са за шафьори на мерцове и бумвета!

класа-няма аристократизъм-няма останали са някъде далеч във филмите. за съжаление това което изглежда като факт е само мнение

Нямаш стойката, за да правиш такива коментари. Занимавай се с неща, които ти се отдават. В случая ти си като онзи, дето бягал без да го гонят...

са ужасно тъпи, но за бъдещите собственици на тези марки стават.....

Гроздето е кисело, защото е високо...Като не могат да правят коли, се подиграват...То, в Англия, освен пияници и грозни жени май друго няма...

Доста посредственно мнение. По силата на твоята логика да споменем,че немците правят много добри порно клипове с фекалии,в Германия е пълно с турци и друга паплач(който,Сбират колите). Мергел вече куца яко от към качество...и не само! Но в България сме изостанали и ще ги възхваляваме дълго-като Серго Станишевски.

Ха, Ха, Ха, че той Ягуара отдавна е с подвита опашка. Още по-отдавна и не е и британски. британците нямат нито един техен автомобилен завод. последния беше за черните им таксита и китайците го купиха. единственото британско е ДАПА само автобусите им останаха. така че, няма какво да се подиграват имат само един ДАП.

То и "Мерцедеса" не е това което беше. Но исках да попитам, откъде имаш информация чия собственост са заводите в Германия. И правиш ли ралика маежду проектиране, сглобяване и производство? Заинтересувай се кои "германски" коли се правят в Словакия и ще останеш изненадан.

Никой не казва в рекламата,че Ягуар е Британски-това си го изсмуквате от пръстите-вие поплювковците. Обаче вие добре прикривате факта,че контролния пакрт от акции на Мерцедес е на миризливите араби.

Когато някой е талантлив работата му е уникална и не прилича на никоя друга. Когато някой е некадърник винаги се сравнява с някого.

В някой от цивилизованите държави антирекламата е широко разпространена. Интересно какво ще кажеш,като разбереш,че Мергел също правят анти-реклама,а след като и те правят анти-реклама това означава,че ти тъпанарче си плюваш в плювалника-мерцедеслииски!