Изтекоха първи снимки от обновеното BMW Серия 5

За никого не е тайна, че BMW подготвя фейслифт на модела си 5-та Серия.

Обратно в новината

Коментари - Изтекоха първи снимки от обновеното BMW Серия 5 | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече от доста време , като цяло немският автомобилен бранш спазва една тенденция , а именно , новото е още от старото , с леки промени в формата , при този подход няма как шефът на WV да не се чуди защо ще му трябват поне 5 години да достигне евентуално нивото на Тесла 3 , то е ясно едните искат да правят само двигатели с вътрешно горене които вече принадлежат на миналото , защото така им е по удобно , а другите желаят да колонизират Марс , разликите са огромни , няма как немците да ги достигнат , тепърва ще берат горчиви плодове от липсата на иновации !

страхотна кола, но цървулите с коментарите никога няма да могат да си позволят дори предишния модел, който карам и съм възхитен

Според мен всеки следващ модел трябва да дава нещо повече на потреботеля. Под повече нямам предвид нови извивки на ламарините, лайсни, сигнатура на фаровете и джанти. Под повече имам предвид: нов тип фарове с много по-добра осветеност на пътя, непречеща на останалите участници; по-добри въздъшни възглавници; филтри на купето, осигуряващи биологично и химично чист въздух вътре; пълно гласово управление на системите; системи за автономно шофиране; хибридна или електрическа технология на цена, близка до ДВГ; избираемо намаляване на пропускливостта на предното стъкло за слънчева светлина и т.н. Това дали колата е с 220 или с 240 коня няма никакво значение. Както и линиите на силуета или прочее неща. Ако новият модел се ограничи само до такива, то жалко. Трябва да се вкарват повече и повече технологии и цената им да пада всеки път, така че да влизат в ниските ценови нива и в дефолтните тримове, без да се доплаща за тях. Всичко друго е безсмислено и радва малоакълните и опасните на пътя, които искат само да докарат колата до границата на физическите й възможности, та да могат по-качествено да отрепят себе си и други.

Това по-прилича на Хюндай Соната отпреди 10г.

Каква е тая Шкода ?

Теа китайци и корейци им таковаха майката на БнВ-то. Конкуренцията е голЕма работа.

кон-КУР-енцията е много голема работа..............

ми то като предишното....

да, а предишното беше като по-предишното ;)