General Motors атакува с масов електромобил

General Motors обяви, че ще започне масово производство на електрическия автомобил Chevrolet Bolt, който бе представен като прототип миналия месец в Детройт.

Обратно в новината

Коментари - General Motors атакува с масов електромобил | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

деер

Решението е Путин реши да произведе ядрен генератор за леки коли, направо ще ги разбие - няма да продава петрол, но пък няма да има конкуренция, тъй като желанието за надценка в САЩ и ЕС е в пъти по-голямо от това в Русия. Интересното е как ще принудят държавите да плащат комисионните на дилърската мрежа на електрически коли.....после само при нас имало корупция!?

много далече е от теслата,едва ли е качествено ,като биммера (вапреки ,че е грозен),но изглегда цуте.за масовия клиент би трябвало да от 20 до 28 000$ иначе така ше си седи в шовроомите. ха ха цена от 70 000 $за тесла още не сам виздал,но както и да е.мозеби имат в предвид употребявана?!?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Същата тази кола, бензин, струва около 10000. За разликата от 20000 долара ще се купи гориво за около 350 000 км. Дотогава автомобилчето отдавна ще е готово за скрап. Като ги направят два пъти по-евтини - може.

Ако утре го купя вдруги ден батериите му ще станат собственост на мангалите.

А през 2017 година новите модели на Тесла какъв ли пробег ще имат, щом сега правят по 600 километра? :)

Колицата си е забавна!Намирам я дори за красива.

Пряк конкурент на Тесла и БМВ? По скоро на нисан лийф и митсубиши и-миев. Що за глупости.

За 30 000 след държавно субсидиране трябва Bolt-овете да са му позлатени.