Французи ще връщат Alfa Romeo на върха

Ако трябва да избирам между технология и дизайн, избирам дизайна, казва новият шеф на култовата италианска марка Жан-Филип Емпарато.

Обратно в новината

Коментари - Французи ще връщат Alfa Romeo на върха | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алфа Ромео хем ги боли хем ги сърби. Няма как да си различен, митологичен, клубен, че дори и престижен и в същото време да гониш продажби. И аз съм им фен (имах 33-ка Имола) ама само с голи приказки и омайване НЯМА КАК да стане. Даже едни цени няма публикувани, всичко е обвито в мъгла.

Французите, чиито коли сериозно изостанаха на европейските и световни пазари, ще връщат италианска марка на върха. Почти е смешно!

С какво са изостанали ?

След като камара автомобилни фирми се сляха и физиономиите им се изгубиха в еднообразието а за двигателите които влагат стана още по страшно-уж купуваш една марка кола а в нея части от други три поне и си мислиш,че караш любимата си марка:))))

Ще се справят. Алфа си има много фенове, около марката си има някаква митология, много хора още с възхищение си спомняме за Алфа Делта Интеграле. Италианците разбират от автомобилен дизайн - не случайно там са едни от най-добрите студия. Сега ще направят няколко много атрактивни модела, ще задвижат митология (маркетинга) и ще вдигнат продажбите. От италианските коли никой не очаква някакви велики технологии и дълговечност, мистиката и страхотния дизайн ще свършат работата.

Може би имаш предвид Ланча Делта Интеграле

Това що е в раздел коли като трябва да е в раздел вицове?